Fontos

„Magyar Péter bezárt egy szobába” – Varga Judit szerint volt férje évekig terrorizálta

520 ezer forintos bírságot és 64 büntetőpontot gyűjtött össze egyetlen kanyarban egy budapesti sofőr

| Szerző: hirado.hu
Nem hozott jó döntést.

A zuglói rendőrök a Vezér utcában akartak igazoltatni egy járművezetőt november 11-én éjszaka, a férfi azonban nem akarta ezt. Fittyet hányva a rendőri jelzésnek továbbhajtott, majd sebesen haladva igyekezett eltávolodni a nyomába eredő járőrautótól – írták a rendőrség közösségi oldalán.

Kapcsolódó tartalom

Menekülése közben áthajtott több piros lámpán és stoptáblán, végül egy társasház mélygarázsába parkolt le. Mintha mi sem történt volna: elindult a kijárat felé, amikor a rendőrök – felismerve benne a korábbi száguldozót – feltartóztatták, majd előállították a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A 28 éves férfi beismerte, hogy azért próbált meglépni, mert alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült. Nem hozott jó döntést: amellett, hogy ittas járművezetés miatt indult ellene büntetőeljárás, felelnie kell a menekülés közben elkövetett szabálytalanságokért.

Összesen 520 ezer forint közigazgatási bírságot és 64 büntetőpontot gyűjtött össze, emellett szabálysértési eljárás indult vele szemben, öt éve lejárt vezetői engedélyét pedig bevonták.

 

Ajánljuk még