Aktuális

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trump is fogadja

Átlépte a 10 millió forintot a felajánlások összege a Jónak lenni jó! kampányban

| Szerző: hirado.hu
Átlépte a 10 millió forintot a felajánlások összege a Jónak lenni jó idei kampányában. Folyamatosan gyűlnek a tárgyi felajánlások is, ezúttal a Thai Box Akadémia Sportegyesület csatlakozott a kezdeményezéshez, a szervezet egy dedikált kesztyűt ajánlott fel. A kampány adományvonalán továbbra is várják a telefonhívásokat.

A helyes testtartást és védekezést, illetve a biztonságosan kivitelezett ütéseket és rúgásokat is gyakorolták a Thai Box Akadémia nyári edzőtáborában Balatonalmádiban, ahol a sportág legjobbjaitól tanulhattak a résztvevők.

A híres Lana csapat vezetője, Kru Din mester viselte a fekete kesztyűt, a fehéret pedig a lánya, Iona. A sportág nagykövetei – a Thai Box Akadémián keresztül –

a két dedikált sporteszközt ajánlották fel a Jónak lenni jó! idei kampányának.

Kapcsolódó tartalom

„Szeretnénk, hogyha az a támogató, aki felajánl egy bizonyos összeget ezt a két kesztyűt megkapná és a polcon tudhatná, és érezné, hogy egy jótékony cél mellé tudott állni, ugyanúgy, ahogy a mi elképzelésünk is minden évben az, hogy a sporttal, összefogással, közös erővel támogassunk jótékonysági szervezésű megmozdulásokat”– mondta Czinke Gábor, Thai Box Akadémia SE vezetőedzője.

A közmédia jótékonysági kampánya idén a koraszülött, illetve a fejlődési rendellenességgel élő gyermekek fejlesztését támogatja. Az adományokat a Semmelweis Egyetem Alapítványa kapja.

Ebből az összegből – a tervek szerint – egy kibővített épületben, egy helyen tudnák biztosítani a különféle kezeléseket a gyerekeknek.

Kapcsolódó tartalom

A felajánlások folyamatosan érkeznek.

A pénzadományok összege hétfőn átlépte a 10 millió forintot.

Segíteni a 13600-as telefonszámon lehet, a 04-es kód megadásával. Egy hívás vagy szöveges üzenet 500 forintos segítséget jelent. A Jónak lenni jó idén is egy egész napos műsorfolyammal zárul majd december 17-én.

Kiemelt kép forrása: MTVA

Ajánljuk még