Aktuális

Ötre emelkedett a ralibaleset halálos áldozatainak száma

„Húsz másodpercen múlhatott az életünk” – Szalai Ádám kivette kislányát a hátsó ülésről, amikor egy ittas sofőr belehajtott autójába

| Szerző: hirado.hu
Ittas sofőr törte össze Szalai Ádám egykori válogatott labdarúgó autóját. A sportoló családjával utazott testvéréhez szombat este, amikor egy sofőr erősen ittas állapotban belehajtott az autójába. A labdarúgó és családja csupán egy pillanattal korábban szállt ki a járműből, így nem esett bajuk – írja az M4 Sport.

A Blikk információi szerint az 51 éves erősen ittas állapotban lévő férfi Teslájával nekihajtott egy Mercedesnek Óbudán. Az anyagi kárral járó balesetet a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette.

„2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül Budapest III. kerület, Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték” – olvasható a BRFK válaszában, amit a lapnak küldött

„Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk” – reagált az eset után a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya. Szalai Ádám elmondta, hogy a testvérét látogatták meg.

Miután leparkolt, kivette kislányát a hátsó ülésről, pár pillanattal később a Tesla nagy sebességgel belehajtott a parkoló autóba.

„Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is” – emlékezett vissza.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Ajánljuk még