Fontos

Forró Krisztián utoljára szólalt meg a kampánycsend előtt

Pásztor Erzsi bevallotta, mit kívánt születésnapjára

| Szerző: hirado.hu
A Duna élő adásában köszöntötték fel születésnapja alkalmából a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt. Pásztor Erzsi az Almárium vendégeként hálás szívvel idézte fel a színpadon töltött ünnepi hétvége pillanatit, és azt is elárulta, mit kívánt magának.

Virágokkal árasztották el születésnapja alkalmából Pásztor Erzsit, nemcsak a barátok, kollégák, hanem a közönség soraiból is csokrokkal köszöntötték az érdemes művészt. Az Almáriumban meghatódva mondott köszönetet a figyelmességért. Ezt a határtalan szeretetet igyekszik meghálálni, leginkább úgy, hogy mosolyt csal közönsége arcára. Kifejtette, tudja, hogy vannak nehézségek az életben, de a vidámság sokat segít. Ő is igyekszik mindig fenntartani derűjét, születésnapjára pedig azt kívánta, még maradhasson egy kicsit.

Kapcsolódó tartalom

A jeles ünnep alkalmat adott a múltidézésre is. A színművész sosem titkolta, hogy voltak hullámvölgyek karrierjében, de ahogy fogalmazott, mindig készen állt a szereplésre.

Megszületett a gyermekem, rá két hétre azonban be kellett ugranom egy kolléganő helyett. Megoldottam, hazaszaladtam szoptatni, és már mentem is vissza”. Tanáccsal is szolgált hasonló helyzetben lévő fiatal pályatársainak. Szerinte a hullámvölgyeket úgy lehet túlélni, hogy az ember felkészül bármilyen eshetőségre, és ezen kívül kell, hogy legyen benne tartás, alázat, szeretet és hit önmagában.

A teljes beszélgetés újranézhető az Almárium Médiaklikk-oldalán.

Almárium – hétköznap 13:40-től és 15:00-tól a Dunán.

Ajánljuk még