Aktuális

Lefokozták az utasszállító gép pilótáját, aki kis híján katasztrófát okozott

Gólja után élettelenül esett össze a magyar focista a meccsen

| Szerző: hirado.hu
Játék közben esett össze egy férfi Komárom-Esztergom vármegyében. Csapattársai azonnal megkezdték az újraélesztést, amihez a szurkolók közül egy szabadnapos ápoló is csatlakozott. A riasztott egységek perceken belül a helyszínre érkeztek, és emelt szinten folytatták az életmentést, ami sikerre vezetett, és a játékost légi úton kórházba szállították.

Focimeccs közben lett rosszul egy játékos Komárom-Esztergom vármegyében a hétvégén – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A férfi mellkasi fájdalomra panaszkodott, nem sokkal később pedig hirtelen összeesett. Csapattársai azonnal a segítségére siettek, de a férfi már nem lélegzett, ezért a mentésirányító telefonos utasításai szerint újraélesztették, amihez a pálya szélére kihelyezett félautomata defibrillátort is használták.

Az Origo úgy tudja, hogy a tragikus eset a Tokod SE–Tatabányai Vasas másodosztályú mérkőzésén történt, éppen azután, hogy a 36 éves sportoló berúgta a meccs második gólját.

A helyszínre érkező egységek emelt szinten folytatták az életmentést.

Az időben elkezdett újraélesztés sikerre vezetett, és a sportolót a perceken belül a helyszínre érkező mentőhelikopterrel kórházba szállították.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Országos Mentőszolgálat

Ajánljuk még