Rendkívüli

Brüsszel nem adta fel, hogy eltöröltesse a magyar rezsicsökkentést

A Margit hídnál készült fotó olyan hidegrázós, hogy nehéz elhinni, ami történt

| Szerző: hirado.hu
Óriási szerencséje volt a 26 éves nőnek.

Nem mindennapi esetről számoltak be a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán. Óriási szerencséje volt egy 26 éves nőnek, akit vízi rendészek mentettek ki a Dunából szeptember 12-én éjfélkor a Margit híd hídpillérénél. A pillértől fél méterre találták meg a vízben ácsorgó nőt, akinek az erős sodrás miatt esélye sem volt, hogy egyedül a partra jusson.

„Amikor odaértünk a hídhoz, körülbelül derékig érő vízben találtuk meg a nőt, aki segítségért kiáltott. Szerencséje volt, mert a hídpillérnél bár derékig érő vízben, de biztos talajon tudott állni a kövezésen, azonban pár méterre már elsüllyedt volna a mély vízben. Kollégámmal sikerült partot tűznünk a hajóval a kövezés szélén, majd a sérült nőt beemeltük a hajóba” – mondta az intézkedésről Szilágyi Szilárd r. főtörzsőrmester.

A rendőrök az átfázott nőt melegítő fóliába és plédbe takarták, majd mentőt hívtak hozzá.

A nő bár azt állította a rendőröknek, hogy híd korlátján áthajolt nézelődni, majd amikor mögötte elhaladt egy rolleres, ő megijedt, átbillent, és lezuhant a vízbe, a vízbe esés körülményeit még vizsgálják a rendőrök.

Az esést követően a hídpillérnél már lábra tudott állni, azonban a vízből nem tudott kijutni. A nő az esés következtében az arcán és a karjain sérült meg, a mentők kórházba vitték.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még