Aktuális

Elő a szelvényekkel! – mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait

Győrfi Pál: Egy kislány, egy nő és egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután lezuhant a kisrepülő a börgöndi repülőnapon

Lezuhant egy kisrepülő a börgöndi légiparádén Fejér vármegyében. Az M1 információi szerint ketten meghaltak és többen megsérültek. Sajtóhírek szerint a földbe csapódott kisrepülőgép szinte a földetérés pillanatában berobbant.

A helyszínen tartózkodó, rendezvényt biztosító mentők kezdték meg az ellátást. Mentőautókat és három mentőhelikoptert is riasztottunk a helyszínre. Budaörsről, Balatonfüredről, illetve Szekszárdról is érkezett mentőhelikopter. Egy kislány, egy nő és egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, őket a mentőhelikopterekkel szállítjuk budapesti gyógyintézetekbe. Egy kisfiú is megsérült, ő könnyebben, őt mentőautó szállítja helyszíni ellátás után a székesfehérvári kórházba. Sajnos az információk szerint két férfi, illetve két személy életét nem lehetett megmenteni” – tájékoztatta az M1 Híradót Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője.

Kapcsolódó tartalom

Mint ismert lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap – közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a baleset ismeretlen körülmények között történt, a tűzoltók és a mentők nagy erőkkel a helyszínen vannak. A repülőnap további programjait azonnal felfüggesztették a szervezők.

Sajtóinformációk szerint egy Trojan típusú gép zuhant le. A repülőben ketten ültek, esélyük sem maradt a túlélésre, hiszen a gép felrobbant a földbe csapódáskor.

Ajánljuk még