Aktuális

Orbán Balázs: Brüsszelben változást kell elérni

Orbán Viktor megérkezett a kötcsei polgári piknikre

| Szerző: hirado.hu
Szombaton tartják a kötcsei polgári pikniket, melyre már megérkezett Orbán Viktor miniszterelnök is, aki a hagyományoknak megfelelően zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról.

„Újra itt” – posztolta Orbán Viktor miniszterelnök miután megérkezett a kötcsei polgári piknikre.

Immár hagyománynak számít, hogy a miniszterelnök a kötcsei pikniken a jobboldali-konzervatív szellemi és gazdasági holdudvar meghívottjai előtt zárt körben ad helyzetértékelést a politikai folyamatokról – írta a Magyar Nemzet.

„Akkor tudunk Brüsszelben változásokat elérni, ha az európai parlamenti választásokon mindenhol Európában a jobboldali pártok erősödnek” – nyilatkozta a helyszínen Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

„Azt gondoljuk, hogy azok az elhibázott brüsszeli döntések amelyek az elmúlt időszakban megszülettek azok az elhibázott döntések nagyon komoly károkat okoznak Európának, Európa versenyképessége egyre romlik” – tette hozzá.

Szerinte erre az jelenthet megoldást, ha a 2024-es EP-választásokon Európa-szerte a jobboldal erősödik majd. Kiemelte, Magyarországon is a jobboldali erőknek, a Fidesz-KDNP-képviselőinek kell bizalmat kapniuk, ekkor lehetne az Európai Unióban, Brüsszelben változásokat elérni.

Ajánljuk még