Fontos

Kozák Luca nyolcadik helyen végzett 60 méter gátfutásban a fedett pályás vb-n

Iszogatás közben elaludt a buszmegállóban Kecskeméten, amikor felébredt, nem hitt a szemének

| Szerző: hirado.hu
Kifosztás miatt kell felelnie egy 26 éves férfinak, akit a térfigyelő kamerák segítségével pár órán belül azonosítottak a kecskeméti nyomozók.

A buszra várt egy férfi Kecskeméten hétfő este. Az egyik padon üldögélve felbontott pár doboz sört, ám iszogatás közben elfáradt és elaludt. Hajnalban arra kelt, hogy egy járókelő ébresztgeti, és az után érdeklődik, hogy miért nincs rajta cipő. Ezen ő annyira meglepődött, hogy beletelt egy kis időbe mire rájött, valaki lelopta a lábáról a surranóját. A tolvaj azonban nemcsak a lábbelijét vitte el, hanem a pénztárcáját és a telefonját is – írja a Police.hu.

Másnap a sértett első útja a rendőrségre vezetett és feljelentette az ismeretlen kifosztót.

A nyomozók rögvest munkához láttak, begyűjtötték a környék térfigyelő kameráinak felvételeit, és elemezni kezdték azokat. A munkájukat hamar eredmény kísérte, ugyanis pár óra alatt sikeresen azonosították az elkövetőt. A 26 éves férfi csuklójára a nap második felében már bilincs került, őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók vizsgálják, hogy elkövetett-e más bűncselekményt is.

A kiemelt képünk illusztráció. (Shuterstock)

Ajánljuk még