Aktuális

Orbán Viktor elindult a NATO-csúcsra

Délelőtt gyorsan melegszik majd a levegő, mutatjuk, hány fok várható

| Szerző: hirado.hu
Gyenge frontok érkeznek a következő napokban, amelyek viszont csak átmenetileg és csak néhány fokkal mérséklik a meleget. Kedden, szerdán és a hétvégén kánikulára számíthatunk.  

Reggel, kora délelőtt még lehetnek felhősebb körzetek, de napközben sok napsütésre számíthatunk általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Fotó: met.hu)

Csapadék az ország nagy részén nem valószínű, legfeljebb az északkeleti, esetleg a délnyugati, nyugati határszélen alakulhat ki záporeső, kis eséllyel zivatar. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, időnként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 30 és 34 fok között valószínű. Késő este 18, 26 fok várható.

(Fotó: met.hu)

Az éjszaka nagy részében derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de hajnaltájt már lehetnek felhősebb körzetek is. Számottevő csapadék nem valószínű, néhol futó zápor nem zárható ki. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad.

(Fotó: met.hu)

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15 és 22 fok között alakul. A hidegre érzékeny részeken ennél hűvösebb, nagyvárosokban, tópartok mentén melegebb értékek is előfordulhatnak.

(Fotó: met.hu)

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még