Időjárás

Beköszönt a kora-nyár a hétvégén – térképen mutatjuk, mi várható

Alapjogokért Központ: Végérvényesen kiderült, hogy „guruló dollárokkal” vették meg a magyarországi baloldalt

Az Alapjogokért Központ szerint a Nemzeti Információs Központ jelentése alapján végérvényesen bebizonyosodott, hogy „guruló dollárokkal” vették meg a magyarországi baloldalt.

Hétfői Facebook-bejegyzésükben azt írták: nyilvánosságra hozta a magyar politikai történet legsúlyosabb finanszírozási botrányának újabb részleteit a Nemzeti Információs Központ; a jelentés alátámasztja azt, amit eddig sejteni lehetett: „a dollárokért cserébe Karácsony Gergelytől kezdve, Márki-Zay Péteren át Gyurcsány Ferencig akár hazánkat is háborúba sodorták volna”.

A jelentés rámutat arra – folytatták -, hogy minden tagadás ellenére a baloldal kampányait az amerikai baloldal felől érkező források fedezték.

Sőt a tengerentúli demokrata elit – élükön Soros Györggyel – a kampányt lebonyolító DatAdat fölött közvetlenül is tulajdonosi befolyással rendelkezett

– fűzték hozzá.

Eszerint nemcsak parancsokat adtak Gyurcsányéknak a „háborúpártiság képviseletére”, hanem „egészen rövid pórázon tartották őket”, és a választási felkészülés minden részletére rálátásuk volt – fogalmaztak.

Ugyanakkor „lebukott Karácsony Gergely és mozgalma” is, hiszen ők is részesei voltak „a guruló dollárok körforgásának”:

a nevével fémjelzett 99 Mozgalom csaknem 620 millió forintot utalt „a Bajnai Gordonhoz és a Gyurcsány-kormány más szereplőihez köthető DatAdatnak”

– olvasható a bejegyzésben.

„Ez is azt mutatja, hogy nem véletlen elszólás, hogy szerinte hazánk háborúban áll Oroszországgal” – írták az Alapjogokért Központ bejegyzésében, amely mellé egy, magyar balliberális politikusokat, Soros Györgyöt és Alexander Sorost ábrázoló képet is csatoltak, „A nyílt társadalom dollárjainak csapdájában” felirattal.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. (Forrás: Facebook/Alapjogokért Központ)

Ajánljuk még