Rendkívüli

Lezuhant egy magyar katonai helikopter Horvátországban, ketten meghaltak

Ne lepődjön meg, ha sok motorossal találkozik a Budapest környéki utakon a hétvégén

Több ezer motoros várható a június 22-25. között Budapesten rendezendő a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiváljára, ezért a következő napokban fokozott motoros forgalomra számíthatnak a közlekedők a főváros környéki utakon – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán.

Kiemelten érintett lehet az M0-s és M2-es autóút, az M5-ös, M6-os, M1-M7es autópályák bevezető szakaszai, a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főút, valamint a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai – tették hozzá, a közlekedőktől fokozott figyelmet kérve.

Kitértek arra is, hogy a fesztivál részeként az ország több vidékére szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat, többi között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, Egerbe, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba. A vezetett túrák útvonaláról további részletek találhatóak ide kattintva.

Kapcsolódó tartalom

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy tájékozódjanak az ideiglenes korlátozásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az utinform.hu weboldalon.

A kiemelt kép illusztráció (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ajánljuk még