Rendkívüli

Horvátországból jelentjük: felfüggesztett acélkábel okozhatta a magyar katonai helikopter tragédiáját

A debreceni férfi úgy döntött, újratölti a sörkészletét, de három parkoló autót is összetört mire rájött, hogy ittasan nem tud vezetni

| Szerző: hirado.hu
Három parkoló autót is össze kellett törnie egy 68 éves debreceni férfinak az egyik helyi lakótelepen ahhoz, hogy rájöjjön, ittasan nem tud vezetni.

A debreceni rendőrségre június 19-én este fél kilenc körül érkezett a bejelentés, miszerint egy gépkocsi több parkoló autónak is nekiütközött egy helyi lakótelepen.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a sofőr pont akkor próbált meg leparkolni a kocsijával. A rendőrök igazoltatták a férfit, majd szondáztatták is, ami pozitív értéket mutatott, továbbá az is kiderült, hogy közel egy éve lejárt a jogosítványa.

Kapcsolódó tartalom

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 68 éves férfi már a helyszínen elismerte, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, valamint hozzátette, nem akart kárt okozni senkinek.

Miután a harmadik járműnek is nekiütközött, belátta, hogy jobban teszi, ha leparkol a kocsijával. Elmondása szerint kiürült a sörkészlete és azt akarta pótolni egy közeli boltban.

A rendőrség büntetőeljárást indított vele szemben.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Police.hu

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még