Baleset

Három személyautó ütközött össze, torlódik a forgalom az autópályán

Exkluzív interjút adnak a magyar űrhajósjelöltek a Kossuth Rádiónak

| Szerző: hirado.hu
Kemény kiválasztási folyamaton mentek keresztül a magyar űrhajósjelöltek. Egy éven keresztül, több helyszínen különböző teszteket kellett végrehajtaniuk. Olykor alvás nélkül, saját határaikat is túllépve teljesítettek, de soha nem fordult meg a fejükben, hogy feladják. A HUNOR Magyar űrhajós program négy űrhajósjelöltje a Kossuth Rádió új, Irány az űr! című műsorában ad exkluzív interjút 2023. június 11-én, vasárnap 14 órától. A Kossuth Rádió csatornaigazgatója, Siklósi Beatrix és a HUNOR-program kommunikációs vezetője, Balázs Boldizsár a hirado.hu stábjának mesélt az induló projektről.

Az Irány az űr! című műsor első adása vasárnap délután két órakor lesz hallható a Kossuth Rádióban. A beszélgetést az adás után a hirado.hu-n és a Kossuth Rádió közösségi oldalán meghallgathatják.

Az exkluzív beszélgetés – amelyben kulisszatitkokat is elárultak a magyar űrhajósjelöltek – egyben egy hosszú távú együttműködés kezdete a HUNOR-program és a Kossuth Rádió, valamint a közmédia csatornái között, amelyben a rádió a következő két évben nyomon követi a felkészülés időszakát a kilövés pillanatáig.

Irány az űr! címmel a Kossuth Rádió rendszeresen jelentkezik beszélgetésekkel, valamint más, tudományos és közéleti műsoraiban is kiemelten foglalkozik a témával, egészen a startig.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: hirado.hu

Ajánljuk még