Aktuális

Újabb próbarepülésén megsemmisült a SpaceX gigászi űrrakétája – VIDEÓ

Orbán Viktor: Az ember nem talál szavakat, ép elméjű ember ilyet nem mond

Ha tűzszünet lenne Ukrajnában és megkezdődnének a béketárgyalások, akkor könnyebb lenne a gazdasági helyzet és az infláció is sokkal gyorsabban csökkenne 1–3 százalék közé – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A kormányfő célként jelölte meg, hogy év végére egy számjegyű legyen az infláció. Közölte, az egy számjegyű infláció nagy vállalása a kormánynak. Elmondta, az inflációt a háború vitte fel az egész világon, miután megemelkedtek az energiaárak, így mindennek megemelkedett az ára.

Kapcsolódó tartalom

Orbán Viktor hozzátette, a háború nagyon durva fázisába lépett, és amikor „itthon azt mondják a baloldali politikusok, hogy mi háborúban állunk Oroszországgal, akkor nem tudják, mit beszélnek, elment az eszük”.

@hirado.hu Orbán Viktor: A főpolgármesternek elment az esze #fy #fyp #nekedbe #hiradohu #orbánviktor #budapest #háború #oroszország #karácsonygergely #főpolgármester ♬ eredeti hang – hirado.hu – hirado.hu

A miniszterelnök kiemelte: Épelméjű ember nem enged meg magának olyan kijelentést, hogy Magyarország háborúban áll Oroszországgal.

Ilyen kijelentést a második világháború óta ép elméjű ember nem enged meg magának” – emlékeztetett Karácsony Gergely főpolgármester minapi kijelentésére. Kinyílik a bicska az ember zsebében. Az ember tényleg nem talál szavakat – tette hozzá.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még