Aktuális

Egy autóbusz, egy tartálykocsi és egy motorkerékpár ütközött össze, több mint húszan meghaltak

Kisfiúkat csalt lakására és kényszerített szexuális cselekményekre egy Pest vármegyei férfi

Gyermekotthonban nevelkedő fiúkat csalt lakásába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint egy 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök elfogtak.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte pénteken az MTI-vel, hogy a rendőrök egy fővárosi gyermekotthontól érkezett jelzés alapján kezdték el a felderítést, majd az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével csaptak le a férfira az otthonában.

A közlemény szerint a férfi csak többszöri felszólításra volt hajlandó kinyitni az ajtót, a kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, és tagadott.

A gyanú szerint a férfi olyan kisfiúkkal ismerkedett budapesti játszótereken, focipályákon, akiket könnyedén befolyásolhatott.

„Meglebegtette” előttük jómódú, tehetős életvitelét, kisebb-nagyobb ajándékokkal mélyítette ismeretségüket, majd szigetcsépi tartózkodási helyére invitálta őket.

Kapcsolódó tartalom

A 11-14 éves fiúknak tetszett az addig megszokott életvitelüktől, körülményeiktől jelentősen eltérő ellátás: dohányozhattak, pizzázhattak, igényes lakásban „ejtőzhettek”, filmezhettek, játszhattak, sőt, több ezer forintot is kaptak. Cserébe hagyniuk kellett, hogy a férfi megfürdesse, megmasszírozza őket, majd szexuálisan közeledjen feléjük.

Aki vonakodott, arra azzal gyakorolt nyomást, hogy rögvest véget vet a „bulinak”, és visszaviszi a gyermekotthonba

– írták. A rendőrök két 11, valamint egy 14 éves fiút azonosítottak a tettes visszajáró áldozataként.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a férfit és ellene két rendbeli szexuális erőszak, valamint egy rendbeli gyermekprostitúció kihasználása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatását – áll a közleményben.

Ajánljuk még