Aktuális

Washington belvárosában több embert meglőtt egy fegyveres, a rendőrség bűnözési válságot emleget

A fiatalok és az egyetemi hallgatók érdekében szorosabbra fűzi az évek óta tartó együttműködését a Miskolci Egyetem és a DVTK

| Szerző: hirado.hu
Most éppen a Diósgyőrfeszt kapcsán működnek együtt a felek, melynek köszönhetően az egyetem nappali tagozatos hallgatói, diákigazolványuk bemutatása mellett 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a helyszínen. Így a 12 990 forintos állójegy kedvezményes ára mindössze 6 495 forint lesz.

Az együttműködés kapcsán Prof. Dr. Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora kiemelte: a Miskolci Egyetem egyik legfontosabb célja, hogy minél több tehetséges fiatal találkozzon az egyetemi világgal.

Ehhez azonban többek között arra van szükség, hogy az egyetemünk szélesítse kapcsolatrendszerét minden olyan szervezet és esemény irányába, amely a fiatalok számára vonzó. Ezért ott kell lennünk mindenütt, ahol a fiatalok jelen vannak. Ezért leszünk jelen a Diósgyőri stadionban a Diósgyőrfeszten, és ezért szeretnénk együttműködni minél többször a DVTK-csoporttal” – tette hozzá a Miskolci Egyetem rektora.

Dr. Kiss János országgyűlési képviselő elmondta, nagyon örül annak, hogy a sportolók után magyar zenei sztárok és világsztár érkezik Diósgyőrbe, a DVTK stadionba.

Örömteli, hogy a választókerület két meghatározó szervezete, a Miskolci Egyetem és a DVTK új szintre emelte a köztük lévő együttműködést. A fiatalok mindennapjait kitöltő tanulást, sportolást és a kultúrát érdemes egységben kezelni, és akkor bízhatunk abban, hogy egyre több fiatal dönt Miskolc mellett, hangsúlyozta dr. Kiss János.

A DVTK részéről Orosz Gábor, a Diósgyőrfeszt fesztiváligazgatója arról szólt, hogy ezen a hétvégén különleges fesztiválhelyszínné változik a DVTK Stadion, nyolc élő koncertet élvezhet a közönség. Rúzsa Magdi, a Wellhello, a Hooligans, BSW, a TNT, a Honeybeast és Paulina koncertje után a fesztivált a szupersztár DJ, a belga Lost Frequencies szettje zárja.

A hatalmas színpad, világszínvonalú hang- és fénytechnika mellett gigantikus lézershow is színesíti majd a programot.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még