Videó

Megrázó felvételen, ahogy machetével támad az utasra egy maszkos késelő a londoni metróban

Európa-liga-döntő: máris összecsaptak a külföldi szurkolók Zuglóban

A labdarúgó Európa-liga döntője miatt Budapestre érkező külföldi szurkolók verekedtek össze Zuglóban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján szerda kora délután.

Mint írták, a verekedés az Egressy úton történt, és a mérkőzés miatt elrendelt fokozott ellenőrzés miatt perceken belül a helyszínre érkező rendőrök eddig hét embert állítottak elő. A verekedés során hárman sérültek meg, közülük a mentők további ellátásra egy olasz és egy spanyol állampolgárt vittek kórházba – közölték

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás az előállított lengyel állampolgárokkal szemben – olvasható a Police.hu-n.

Kapcsolódó tartalom

Szurkolókra támadó lengyel állampolgárokat fogtak el a rendőrök

Két lengyel állampolgárt fogtak el a rendőrök, akik egy spanyol, majd egy olasz szurkolót bántalmaztak Budapest ötödik kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda délután a rendőrség honlapján.

A police.hu-n azt írták, a rendőrök tizenöt percen belül a Ferenciek terén elfogták a két lengyel állampolgárságú férfit, elszámoltatásuk folyamatban van, ellenük garázdaság miatt indul büntetőeljárás.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még