Rendkívüli

Felborult a viharban egy turistahajó a Maggiore-tavon, többen meghaltak

Oláh Ibolya dupláz: új lemezzel és klippremierrel jön A Dal 2022 győztese

| Szerző: hirado.hu
A Dal 2022 győztesének május 30-án jelenik meg az MTVA támogatásával készült tízdalos lemeze és videóklipje. A klipet először a Duna Család-barát című műsorában láthatják a nézők. Oláh Ibolya a nyereménylemezen is szereplő produkcióban első alkalommal énekel duettet Radics Gigivel.

Helló, helló! – Oláh Ibolya új, vidámságot hozó dallal és az MTVA támogatásával készült videóklippel jelentkezik május 30-án a Család-barátban. A produkcióban először dolgozott együtt az énekesnő A Dal 2021 döntősével, Radics Gigivel. A különleges duett a kedden megjelenő, Gyere közelebb című lemezen is hallható.

„A lemez zeneszerzője és zenei producere, Födő Sanyi megkérdezte, melyik előadóval dolgoznék szívesen, így esett Radics Gigire a választásom. Az ő színes, és az én füstös hangom tökéletesen kiegészítik egymást”

– mesélte Oláh Ibolya a fesztivál hangulatú duettről.

Radics Gigi örült a lehetőségnek, azért is, mert szeretett keresztapjának kedvenc énekese Oláh Ibolya volt.

„Amikor megkaptam a felkérést, nagyon boldog voltam, és rögtön arra gondoltam, hogy a keresztapukám – aki sajnos már nem él – mennyire büszke lenne rám, hogy Ibolyával énekelhetek együtt”

árulta el a közös produkcióról A Dal 2021 döntőse.

A nyereménylemezen szereplő Ami a szívemen, az a számon dalt már hallhatta a nagyközönség A Dal 2023 döntőjében. A kedden debütáló hanganyag beszédes címet kapott, a Gyere közelebb a 2022-es dalverseny nyertesének életeseményeit dolgozza fel. A lemez egyik dalához készült videóklipben Oláh Ibolya egy VHS kamerával örökít meg számára fontos élményeket – egy tízemeletes házban nyitogatja az ajtókat és hol egy születésnapra, hol egy házibuliba érkezik, végül a tetőről tekint le a városra.

Helló, helló! – országos dal- és klippremier május 30-án a Család-barát 11:00-kor kezdődő második részében!

Kiemelt képünk: MTI/Bruzák Noémi

Ajánljuk még