Aktuális

Baleset miatt pótlóbusz jár egy szakaszon négy villamos vonalán

Novák Katalin: Ferenc pápa áldását küldi a magyar népnek

| Szerző: hirado.hu
Elnök asszony köszönöm, hogy törődik a világbékével és népe jólétével – írta Novák Katalinnak Ferenc pápa, aki levelében felidézte magyarországi látogatását, a szívélyes fogadtatást és köszönetet mondott a kiváló sajtos rudakért is, melyet a magyar államfő készített számára.

„Nem minden nap kap levelet az ember a szentatyától – Ferenc pápa áldását küldi a magyar népnek” – írta közösségi oldalán Novák Katalin, aki megosztotta a katolikus egyházfőtől kapott levelet.

Kapcsolódó tartalom

„Az apostoli útról visszatérve, hálával telve azért, amit a magyar néppel együtt tapasztaltam, szeretném megköszönni azt a munkát, amelyet a látogatás sikerének minden szakaszában végeztek” – fogalmazott a katolikus egyházfő a Novák Katalinnak írt levelében.

„Ki szeretném fejezni hálámat Önnek a szívélyes fogadtatásért, kedvességéért és udvariasságért, az olyan világos és mély beszédért, a négyszemközti beszélgetésünkért, a szentmisén való részvételért, a reptéri fogadtatásért és vendéglátásért, valamint a kiváló sajtos rudakért”

– írta a szentatya.

 

 

„Elnök asszony köszönöm, hogy törődik a világbékével és népe jólétével”

– tette hozzá Ferenc pápa, aki a levele végén megkérte a köztársasági elnököt, hogy imádkozzon érte.

Kapcsolódó tartalom

„Imádkozom Önért és kérem, hogy továbbra is imádkozzon értem. Az Úr áldja meg Önt és a magyar népet” – zárta sorait a katolikus egyházfő.

Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

 

Ajánljuk még