Fontos

Ma 11 órától Kormányinfó!

Az sem zavarta, hogy utas van az autóban - egy bátor nő hiúsította meg a lopást Budapesten

| Szerző: hirado.hu
A budapesti rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, akit az sem zavart, hogy utas ül abban a személygépkocsiban, amit meg akart lovasítani.

 

Május harmadikán egy járókelő tett bejelentést, hogy egy XV. kerületi dohánybolt előtt parkoló autó mellett két férfi és egy nő dulakodik.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, az autó tulajdonosa elmondta, hogy csupán egy pillanatra ment be a boltba vásárolni, miközben munkatársnője a kocsiban maradt. A sofőr a slusszkulcsot az autóban hagyta.

Amíg a boltban tartózkodott, egy idegen férfi ugrott be az autóba a nő mellé, és próbált elhajtani, a lopást azonban az utas dulakodással megakadályozta. A tolvaj végül felhagyott tervével és gyalog menekült el a helyszínről; közben egy autót is megrongált.

A férfit a kerületi rendőrök percekkel később elfogták, miután rátaláltak egy fenyőfa alá bújva. A tolvaj a fa törzsébe kapaszkodva próbálta megakadályozni az intézkedést, de nem járt sikerrel.

A 39 éves férfit a rendőrök előállították a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol rablás, garázdaság és könnyű testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: Police.hu

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még