Aktuális

Hallgassa vissza Orbán Viktor rádióinterjúját!

Elfogtak három Fejér vármegyei zsarolót

Bűnszövetségben elkövetett zsarolás bűntettével gyanúsítanak három Fejér vármegyei férfit, akik több alkalommal több millió forintot követeltek egy 21 éves férfitől – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Azt írták, a Nemzeti Védelmi Szolgálat felderítésével és aktív közreműködésével fogták el a 28 éves csákberényi férfit és két székesfehérvári társát.

Kapcsolódó tartalom

A büntetőeljárás a sértett apjának feljelentése alapján indult, miután április elején telefonon felhívták a bejelentő fiát, megfenyegették, és több millió forint készpénz átadására kényszerítették.

A sértett teljesítette a követelést és egy baracskai parkolóban átadta a pénzt. Nem sokkal később a zsarolók újra megkeresték és további összegeket követeltek tőle, ám a megadott szerdai időpontban az átadás helyszínén, az M7-es autópálya egyik pihenőjében a nyomozók és a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai is jelen voltak, és elfogták a gyanúsítottakat.

A nyomozók mindhárom férfit őrizetbe vették, bűnszövetségben elkövetett zsarolás gyanúja miatt hallgatták ki, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még