Aktuális

Itt nézheti vissza Orbán Viktor ünnepi beszédét

Alapjogokért Központ: Egy éve győzött a józan ész a gyermekvédelmi népszavazáson

Egy évvel ezelőtt, a gyermekvédelmi népszavazáson korábban soha nem látott egyetértés jött létre a választók között: 2022. április 3-án nemcsak a jobboldal, hanem a normalitás mellett kiálló magyarok is óriási győzelmet arattak – közölte az Alapjogokért Központ az évforduló alkalmából hétfőn a Facebook-oldalán.

A bejegyzésben felidézték, a gyermekvédelmi népszavazás a NATO- és az európai uniós csatlakozásról szóló referendum nemzeti egyetértési pontjait is túlszárnyalta: 3,7 millió választó helyezkedett a genderideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra.

Emlékeztettek arra is, hogy a kormánypártok kezdeményezésére kiírt ügydöntő szavazást bel- és külpolitikai támadások mellett a „nyílt társadalom hálózatának ármánykodásai” igyekeztek ellehetetleníteni. Itthon a baloldali összefogás pártjai, külföldön pedig szövetségeseik nevezték „abberációnak”, „értelmetlennek”, „rossz viccnek” vagy „ostobaságnak”.

A szexuális másságokat propagáló testtartásuknak, „love is love” kampányuknak köszönhetően felbátorították a pedofilokat, akik egyre arcátlanabb módon, kérkedve bántalmazzák a kiskorúakat

– fogalmaztak.

Kapcsolódó tartalom

Az Alapjogokért Központ szerint a gyermekvédelmi népszavazás üzenete egyértelmű: a genderideológia, de a gyermekeket érő fizikai abúzusok ellen is minden eszközzel fel kell lépni.

Hangsúlyozták, hogy

emiatt elrettentő erővel kell tovább szigorítani a szabályokat, „mert van, amire nincs bocsánat”.

Orbán Viktor kormányfő szavait idézve hozzátették: „a gyermekeket bármi áron meg kell védeni, ezért Magyarországon kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének!”

Kapcsolódó tartalom

A központ kitért arra is, hogy a „józan ész tábora” újabb és újabb tagokkal bővül, mivel egyre több olyan állam van, amely a gyermekek védelmét előbbre helyezi a genderpropagandánál. Az Egyesült Államokban Florida mellett Alabama, Arkansas, Dél-Dakota és Louisiana törvényalkotói is a magyar jogszabályokhoz hasonló gyermekvédelmi garanciákat dolgoztak ki – mutattak rá, Európából Litvániát megemlítve a sorban.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még