Fontos

Mutatjuk, melyik hidat érdemes elkerülni a hétvégén

Jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a dél-balatoni vonalon

Felsővezeték-hiba miatt átmenetileg nem közlekednek a vonatok a Keszthely-Balatonszentgyörgy és a Zalakomár-Balatonszentgyörgy szakaszon, az arra utazóknak jelentős késésekkel kell számolniuk – tudatta a Mávinform szombat reggel az MTI-vel.

Azt írták, a reggeli Keszthely-Budapest közötti sebesvonat nem közlekedik, míg a Nagykanizsa-Budapest-Déli pályaudvar közötti reggeli Tópart InterCity jelentős késéssel jár.

A Keszthelyről 6.48-kor a Déli pályaudvarra induló Balaton InterCity helyett Fonyódig pótlóbusz közlekedik, ahogy a Fonyódról Keszthelyre 6.32-kor induló személyvonat helyett is.

A Mávinform szerint egyes vonatokat dízelmozdonyokkal továbbítanak a meghibásodás által érintett szakaszon.

Kapcsolódó tartalom

A Tópart és a Balaton IC vonatok felármentesen igénybe vehetők Budapest-Keszthely, illetve Budapest-Nagykanizsa között – áll a közleményben.

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: Máthé Zoltán)

Kapcsolódó hírek

MÁV: Már minden belföldi InterCityn lehet okosjeggyel utazni
Már a Balaton déli partja, valamint Győr és Szombathely felé is váltható okosjegy, ezáltal ez a szolgáltatás már minden Magyarországon közlekedő belföldi InterCity-járaton elérhető, több mint 80 város felé – közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Belföld
Forgalomba állt az összes emeletes vonat
A MÁV-Start forgalomba állította mind a 40 KISS emeletes motorvonatot, amelyet a Stadler cég szállított a vasúttársaságnak a 2017-ben kötött keretszerződés alapján, ezzel teljessé vált a vasúttársaság emeletesmotorvonat-flottája.
Belföld

Ajánljuk még