Baleset

Megérkeztek a képek: kisiklott és kigyulladt egy etanolt szállító vonat

Karácsony Gergely: Én nem vagyok elég kemény

| Szerző: hirado.hu
Budapest főpolgármestere gyakran hangoztatja, szemléletváltásra van szükség a közlekedésben. Annak ellenére, hogy a fenntarthatóság jegyében folyamatosan bünteti az autósokat, ő maga azonban nem mutat élen járó példát, hiszen autóval jár.

A Budapesti Fidesz Facebook-oldalán csütörtökön publikált felvétel tanúsága szerint Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere arról faggatta Budapest első emberét, hogy kerékpárral érkezett-e a Városházára, mire a főpolgármester töredelmesen bevallotta, hogy nem.

Kapcsolódó tartalom

„Nem, mert hideg van, és én nem vagyok elég kemény, úgy látszik”

– válaszolta Karácsony Gergely.

 

„Végül is ha a buszsávban is lehet közlekedni, kikerülve az általa okozott dugókat”

– így kommentálta a főpolgármester válaszát a Fidesz fővárosi szervezete.

Kiemelt kép: hirado.hu/Horváth Péter Gyula

Kapcsolódó hírek

Nem kapják vissza az autósok a metrófelújítás miatt ideiglenesnek szánt buszsávokat
Hiába adták át a metrót, a pótlóbuszoknak szánt sávok maradnak, ahogy nagy valószínűséggel a dugók is. A Magyar Autóklubbal még egyeztet a városvezetés. Annyi már látszik: lebontanák a főváros Észak-déli közlekedési tengelye mentén a Nyugati térnél és a Népligetnél felépített felüljárót, mert azok rossz állapotban vannak, és túl sok autó használja.
Belföld
Magyar Nemzet: Soros-szervezet készíti fel a párbeszédes Zöld Frontot
Soros-szervezet készíti fel a párbeszédes Zöld Frontot – erről ír a Magyar Nemzet. A portál úgy tudja, hogy a Párbeszéd ifjúsági tagozata a Soros Györgyhöz köthető National Democratic Institute külföldi képzésein vett részt, és többek között kampánytechnikáról tanult. A Magyar Nemzet megjegyzi: a Párbeszéd fiataljai már feltehetően a jövő évi önkormányzati és EP-választásra készülnek.
Külföld

Ajánljuk még