Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Büntetőeljárásban vizsgálja a rendőrség az eltűnt kisfiú ügyét

Büntetőeljárásban vizsgálja a rendőrség a tegnap, egynapi keresés után előkerült kisfiú esetét.  Az ötéves Gergő autista, a saját házuk kertjéből tűnt el csaknem egy napra, és több százan keresték, mire sértetlenül előkerült. Ha teljesen jól van, akkor hamarosan elhagyhatja a kórházat.

Az ötéves Gergő a Tolna-mözsi udvarról sétált ki még hétfőn.

Kedden az édesanyja azt mondta: a viharos szél miatt szökhetett el a gyermek.

Az egyik szomszéd háznak a térfigyelő kamerája rögzítette, ahogy a kisfiú kiszalad, majd egy másik szomszéd kertjén át az erdő felé halad.

A szeles, esős, hófúvásokkal kísért éjszakában azonnal megindultak a keresésére. Több száz ember kutatott utána. Végül kutyák segítségével találták meg, a segítők ölükben vitték haza a gyermeket.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) által közreadott képen az egynapos keresés után megtalált, otthonából eltűnt ötéves kisfiú Tolna-Mözsön 2023. március 28-án. A gyermeket eltűnése után több százan, rendőrök, a Terrorelhárító Központ munkatársai, polgárőrök, kutató-mentő egyesületek, civilek keresték. MTI/Terrorelhárítási Központ

A szomszédok szerint a szülők nagy odafigyeléssel nevelik 9 gyermeküket, de Gergővel nehezen boldogulnak.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

„A szekszárdi rendőrkapitányság bűnügyi osztályán az eltűnés körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják, melynek során vizsgálni fogják azt, hogy a szülőknek esetlegesen milyen felelősségük van” – mondta a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Komlósiné Kiss Anett.

A kisfiút kórházba szállították. A vizsgálatok után a napokban hazaengedik, de a további felügyeletéről a büntetőeljárás eredményétől függően döntenek majd a szakemberek.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még