Megrázó

Varga Judit: Magyar Péter késsel a kezében járkált a házban

Videón, ahogy megkéselik a kisfiát védelmező apát Budapesten

| Szerző: hirado.hu
A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki 2021 áprilisában, a saját nevelt fiával való korábbi konfliktus miatt számoltatott el az utcán egy 10 éves kisfiút, ennek során kiabált, megütötte és leköpte a gyermeket, majd a kisfia védelmére kelt apát egy késsel megszurkálta.

Kapcsolódó tartalom

A vádirat szerint a vádlott 2021. április 26-án a XVIII. kerületben, az utcán meglátta azt a 10 éves fisfiút, akivel a saját nevelt fiának korábban konfliktusa volt, ezért odalépett a fiúhoz azért, hogy ezt számonkérje tőle.

Kapcsolódó tartalom

A vádlott először kiabálni kezdett a gyermekkel,

majd a karjánál fogva megrángatta, tenyérrel arcon ütötte és leköpte a kisfiút, valamint megfenyegette, hogy megszurkálja a családját.

A gyermek közelben tartózkodó édesapja, a bántalmazást észlelve, azonnal a kisfia segítségére sietett, és a gyermeke védelmében, a vádlottat ököllel fejen ütötte, majd a további bántalmazás megakadályozása érdekében, hátulról átkarolta.

A vádlott ekkor

elővett egy kést, és azzal kétszer megszúrta a gyermekét védelmező apát, aki a kést, illetve a szúrást észlelve, a gyermekével együtt futva hagyta ott a támadót.

A vádlott még utánuk kiáltott, hogy megöli, és megszurkálja őket és a családjukat, majd ezután ő is távozott a helyszínről, az elkövetéshez használt kést pedig egy bokor alá rejtette.

A sértett a szúrások következtében életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség az 38 éves férfit, mint többszörös visszaesőt, életveszélyt okozó testi sértés bűntettével, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza annak megállapításával, hogy a férfi a büntetésből feltételes szabadságra nem bocsátható.

A vádlott korábban letartóztatásban volt, jelenleg bűnügyi felügyelet hatálya alatt áll.

A támadásról készült videót IDE kattinva nézheti meg.

A kiemelt képünk illusztráció. 

Ajánljuk még