Baleset

Megrázó felvétel: kisodródott a pályáról Lábatlan és Bajót között a versenyautó, négyen meghaltak

Nyíregyházán nyitott új irodát a Work Force

Nyíregyházán nyitotta meg kilencedik irodáját a munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozó Work Force Kft. – közölte a vállalat az MTI-vel.

 

Közleményükben azt írták, az új képviselet létrehozását az indokolta, hogy a társaság megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval. A nyírségi központ megnyitását követően olyan jelentős munkáltatókat is ki tud majd szolgálni, mint a Nyíregyházán működő Lego Manufacturing Kft.

A három alkalmazottal működő nyíregyházi iroda álláskeresési tanácsadásban, munkaerő-kölcsönzésben és munkaerő-közvetítésben lesz a munkáltatók segítségére, iskolaszövetkezetén keresztül pedig a diákoknak is kínál munkalehetőséget a térségben.

A Work Force az ország harmadik legnagyobb HR-szolgáltatója, idén februárra 70 százalékkal nőtt a cégtől kölcsönzött munkavállalók száma az egy évvel korábbihoz képest. A társaság által kínált szolgáltatásokat számos vállalkozás használja Kelet- és Északkelet-Magyarországon, többek között az energiaiparból, az autóiparból, illetve az elektronikai alkatrészgyártásból vannak ügyfeleik.

A közlemény idézi Czellecz Zoltán cégvezetőt, aki szerint 2022-ben az előző évhez képest közel ötszörösére tudták növelni az ebben a régióban kölcsönzött munkavállalóik számát, és arra számítanak, hogy az új iroda megnyitása révén folytatódik ez a fejlődés.

A magyar tulajdonú Work Force Kft. 2003 óta foglalkozik munkaerő-kölcsönzéssel és munkaerő-közvetítéssel. Országszerte kilenc irodával rendelkezik, háromszáz ügyfél számára biztosítja a megfelelő munkaerő rendelkezésre állását.

A nyilvános cégadatok szerint a 2021-ben 1200 munkavállalót foglalkoztató kft. nettó árbevétele 2021-ben 10,2 milliárd forint, 2020-ban 6,8 milliárd forint volt. Adózott eredménye 2020-ban meghaladta a 306 millió, 2021-ben pedig a 380 millió forintot.

A kiemelt képen a Work Force új, nyíregyházi irodája. (Forrás: Facebook/Work Force)

Ajánljuk még