Időjárás

Esővel vonul át a hidegfront, térképen mutatjuk, milyen idő várható

Ma 10 órától Kormányinfó!

| Szerző: hirado.hu
Csütörtökön 10 órától Kormányinfót tart Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A Kormányinfót élőben követhetik az M1 műsorán és a hirado.hu oldalán.

Holnap a megszokott időben, a megszokott helyen: 10:00-tól Kormányinfó” – jelentette be szerdán közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, aki Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel számol majd be a szerdai kormányülésen hozott újabb döntésekről.

Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán jelentkezett be a kormányülésről. Bejegyzésében azt írta: Európa lőporos hordón ül – ilyen veszélyes helyzetben nem mindegy milyen döntések születnek. „A nyomás fokozódik rajtunk, de mi kitartunk a béke mellett. A magyar emberek érdeke a béke, ebből nem engedünk.”

Mint ismert csütörtökön uniós csúcs kezdődik Brüsszelben. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az uniós tagállami vezetőknek küldött meghívólevelében azt írta: az Európai Unió célja, hogy a következő 12 hónapon belül egymillió darab lőszerrel lássa el Ukrajnát.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még