Baleset

Elgázolt egy embert a vonat, késésekre kell számítani

Lezárult a nyomozás a nyolcadikos gyermeket megrontó hajdúsági pedofil tanár ügyében

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A Püspökladányi Rendőrkapitányság befejezte a nyolcadikos gyermeket megrontó pedofil pedagógus ellen indított nyomozást, az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Püspökladányi Járási Ügyészségnek.

A Berettyóújfalui Tankerületi Központhoz 2022 tavaszán érkezett bejelentés, amely szerint az egyik tagintézményükben egy tanár szexuális kapcsolatba került egy nyolcadikos osztályos gyerekkel.

(Fotó: Shutterstock)

Mint azt a hirado.hu is megírta: március elején derült ki, hogy egy hajdúsági általános iskola pedagógusa a saját diákjával létesített testi kapcsolatot. Az ügyben a Püspökladányi Rendőrkapitányság most befejezte a nyomozást, az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Püspökladányi Járási Ügyészségnek, amely a bizonyítékok értékelését, elemzését követően fog az ügyben érdemi döntést hozni, ez jelenleg folyamatban van – tájékoztatta az Origót a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség.

Az ügy előzményéhez tartozik: a Berettyóújfalui Tankerületi Központhoz 2022 tavaszán érkezett szülői bejelentés arról, hogy a fenntartásuk alá tartozó egyik általános iskola pedagógusa abúzust követhetett el egy kiskorú diák ellen. A pedagógus ugyanis délutánonként többször négyszemközt találkozott a 8. osztályos gyermekkel, akivel testi kapcsolatot is létesített.

Kapcsolódó tartalom

Az áldozat édesanyja két alkalommal is beszélt erről a tanárral, aki a szülők állítása szerint nem tagadta a viszonyt. Az egyik beszélgetésről hangfelvétel is készült. A szülői jelzést követően a pedagógust a Berettyóújfalui Tankerületi Központban mentesítették a munkavégzési kötelezettség alól, és a rendőrségi feljelentést is megtették. Az ügy ezt követően került ügyészségi szakaszba.

Sorra törnek ki azok a botrányok, amelyek gyermekek sérelmére elkövetett bűnös cselekedetekről szólnak.

Ezekről a hirado.hu is rendre beszámolt. Legutóbb Zala vármegyében derült ki, hogy egy tanár megengedhetetlen módszereket alkalmazott az óráin. Esetében a gyerekek és a szülők beszámolói bántalmazásról, zsarolásról és szexuális zaklatásról szóltak. A rendőrség jelenleg nyomoz a 61 éves férfival szemben.

Egy békési általános iskola történelemtanáráról is kiderült: szexuálisan bántalmazott egy 13 éves kislányt. Az esetet a lány apja jelentette a rendőrségen, de a lány vallomásából arra is fény derült, hogy az apja is megerőszakolta. Ő vette el a szüzességét, amikor még csak tízéves volt. Mindkét férfit letartóztatták.

Ugyancsak pedofília gyanújával tartóztatta le a rendőrség Kovács Gábort, az LMP egykori nagyatádi politikusát, aki egy 14 év alatti kisfiúval fajtalankodhatott.

Kapcsolódó tartalom

A legnagyobb lakossági felháborodást azonban B. Zsolt ügye váltotta ki. A Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola azóta állásából menesztett pedagógiai asszisztense a közösségi médiában dicsekedett azzal, hogy 15 éves fiúszeretője van. Mindezeken felül kiderült: a férfi homoerotikus videókat is gyártott magáról, amelyhez diákok is hozzáférhettek, illetve arról is beszélt, hogy „a 14 évesek buknak rá”. Miután Bite Zsolt videói nyilvánosságra kerültek, feljelentés született az ügyben. A hatóságok házkutatást is tartottak nála, a nyomozás jelenleg is folyamatban van.

Kapcsolódó tartalom

 

Ajánljuk még