Aktuális

Hazánk biztonsági helyzetéről tájékoztatta a köztársasági elnököt a honvédelmi miniszter

Kamion és teherautó ütközött, meghalt a sofőr, lezárták az autópályát

Meghalt annak a balesetnek a sérültje, mely az M43-as autópályán Maroslele térségében történt szerda délután - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy makói munkatársuk vesztette életét a kamionbalestben.

Frissítés: Időközben kiderült, hogy a Magyar Közút munkatársa halt meg a balesetben, a részletekért ide kattinthat.

Kapcsolódó tartalom

A baleset az autópálya 28-as kilométerénél történt: kamion ütközött egy pályafenntartó járműnek, amely az ütközéstől a sztráda melletti árokba csapódott; a roncsba beszorult sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét – írta a rendőrség.

A M43-as Makó felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelik. A forgalom Makónál térhet vissza a sztrádára.

A Magyar Közút közleményében a baleset részleteiről azt írta, hogy a munka végeztével, amikor a munkaterületet elhagyták volna a szakemberek, az ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautójukba akkora erővel rohant bele egy külföldi kamion, hogy a közutas teherautót az árokba lökte. A fülkébe szorult a közútkezelő makói szakembere, a balesetet a 41 éves férfi nem élte túl.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még