Aktuális

Újabb próbarepülésén megsemmisült a SpaceX gigászi űrrakétája – VIDEÓ

Elemző: A baloldal a saját választóit is semmibe veszi, amikor a gyermekvédelmi törvény ellen hergel

A baloldali politikusok mindent megtesznek azért, hogy Magyarország és a kormány ellen hergeljenek – így kommentálta Cseh Katalin strasbourgi akcióját egy elemző az M1-en. A momentum EP-képviselője ugyanis a héten arra szólította fel az uniós politikusokat, hogy lépjenek fel közösen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Elemzők ennek kapcsán arra hívják fel a figyelmet, hogy a baloldal a saját választói véleményét is semmibe veszi.

 

Cseh Katalin a héten szervezett akciót a gyermekvédelmi törvény ellen az Európai Parlamentben. A megmozdulás helyszínére széles mosollyal érkezett. Színes plakát is volt nála, amivel arra szólította fel az uniós politikusokat, hogy lépjenek fel közösen a magyar szabályozással szemben, mert annak – szerinte – a meleg közösség diszkriminációja a célja.

„Nagyon örülök annak, hogy az Európai Parlament számos képviselője kiállt a magyar melegközösség mellett. Ez a törvény szégyenletes!” – mondta az EP-képviselő.

Szégyenletes, amit Cseh Katalin tett – így reagált a megmozdulásra a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője.

Deutsch Tamás gender-dzsihadistának nevezte a baloldalt, és kijelentette, hogy a magyar dollárbaloldal egyre agresszívebb háborút folytat a magyar gyermekekkel és a magyar szülőkkel szemben.

A momentumos Cseh Katalin a gyermekvédelmi törvény ellen lázít, miközben Magyarországot példátlan pedofil botrányok rázzák meg – erről az Origo írt. A lap szerint a baloldalnak nem fontos a gyermekek megvédése.

Sorra rázták meg pedofil-botrányok Magyarországot az elmúlt hetekben.

A Krúdy Gyula Iskola 40 éves pedagógiai asszisztenséről nemrég derült ki, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. Az ügy bejárta az egész hazai sajtót.

Kapcsolódó tartalom

Cseh Katalint amikor az ügyről kérdezték, azonban azt mondta, hogy fogalma sincs, kiről van szó. Az EP-képviselő úgy látja: a magyar gyermekvédelmi törvény nem a gyermekek védelemről szól.

A baloldali politikusok mindent megtesznek azért, hogy hazánk és a kormány ellen hergeljenek – erről az Alapjogkért Központ elemzője beszélt. Párkányi Eszter kiemelte:

a gyermekvédelmi kérdés egy olyan ügy, amelyben a magyar társadalom szinte egésze egyetért.

Azt látjuk, hogy a gyermekvédelem kérdésében nemzeti egyetértés van. 95 százalékos eredmények jönnek ki, egy oldalon a gyermekek védelmében az egyes kérdéseknél. A gyermekvédelmi törvény szigorításánál 58 százalék mondja azt a megkérdezettek közül, hogy tovább szigorítana azon a törvényen, amit most is kritizálnak a baloldali képviselők, illetve brüsszeli vezetők.

Párkányi Eszter egy felmérése hivatkozva azt is mondta: még a baloldaliak 55 százaléka is elutasítja azt, hogy a szülők engedélye nélkül szexuális felvilágosítást tartsanak az iskolákban. Az elemző szerint ez arra utal, hogy a baloldali politikusok nemcsak a gyermekvédelmi népszavazás eredményét veszik semmibe, hanem saját választóik véleményét is.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánljuk még