Aktuális

Újabb próbarepülésén megsemmisült a SpaceX gigászi űrrakétája – VIDEÓ

Hasonló időnk lesz ma, mint az 1848-as forradalom kitörésének napján

| Szerző: hirado.hu
Szerdán túlnyomóan borult lesz az ég, majd csökkenni kezd a felhőzet, pár órára kisüthet a nap. Sokfelé várható eső. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul.
(Forrás: OMSZ)

Március 15-én, szerdán délig túlnyomóan borult lesz az ég, majd nyugat felől lassan csökkenni kezd a felhőzet, és a Nyugat-Dunántúlon pár órára kisüthet a nap. Az összefüggő csapadékzóna eközben tovább araszol kelet felé – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A Dunától keletre sokfelé várható eső, a magasabban fekvő csúcsokon már délelőtt, Borsod alacsonyabb részein és a Tiszántúlon késő délutántól válthat havas esőbe, havazásba a csapadék, de megmaradó hó síkvidéken nem lesz. Az északnyugati, északi szelet erős, főként a Dunántúlon és északkeleten viharos lökések kísérhetik.

(Forrás: OMSZ)

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul, de reggel a keleti határnál, délután pedig északnyugaton ennél egy-két fokkal magasabb értéket is mérhetünk. Késő este 1, 5 fok várható.

Este, éjszaka nyugat felől tovább csökken a felhőzet, és az ország keleti harmadának kivételével hajnalra kiderül az ég. A Tiszántúlon valószínű további eső, helyenként havas eső, hó, majd reggelre a csapadékzóna a keleti határszélre szorul.

(Forrás: OMSZ)

Az északi, északnyugati szelet élénk, helyenként erős, a Bodrogközben akár viharos lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között valószínű, de a szélvédett északi völgyekben pár fokkal hidegebb is lehet.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még