Baleset

Gyalogost gázoltak el az autópályán

Rengeteg randidrogot találtak a rendőrök Erzsébetvárosban

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Több liternyi, randidrogként is ismert GBL-t foglaltak le a budapesti rendőrök a VII. kerületben, két férfit őrizetbe vettek – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

Azt írták: március 10-én reggel ütöttek rajta egy erzsébetvárosi lakáson, ahol információik szerint kábítószerrel kereskedtek. A lakásban a rendőrök több mint öt liter kábítószergyanús folyadékot találtak, amelyből a drogteszt GBL-t mutatott ki.

A Gina néven is ismert szeren kívül a drog adagolásához használt üvegcséket, valamint csaknem egymillió forintot foglaltak le – tették hozzá.

A rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 38 éves és egy 40 éves férfit; mindketten beismerő vallomást tettek.

A gyanúsítottak azt vallották, hogy az internetről illegálisan beszerzett anyagot maguk is rendszeresen használták, és baráti körükben értékesítették.

A rendőrség közlése szerint olyan adat az eljárás során eddig nem merült fel, hogy a kábítószert más bűncselekmény elkövetéséhez használták volna. A két gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra – áll a közleményben.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még