Gyász

Elhunyt Gát György

Információval rendelkezők segítségét kéri a rendőrség az M1-esen történt tömegbaleset ügyében

Az M1-es autópályán szombaton történt halálos tömegbaleset vizsgálatához kér segítséget – érdemi információt, valamint mobileszközzel vagy kamerával rögzített kép- illetve videófelvételt – a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalon kedden megjelent közleményben azt írták: a rendőrség közúti baleset okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása szakértők bevonásával megkezdődött.

Kapcsolódó tartalom

A közlekedési baleseti vizsgálók azt kérik, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép- illetve videófelvétellel rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen.

Az információkat a külön erre a célra létrehozott m1baleset@pest.police.hu e-mail címre várják.

Hozzátették: annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegszerencsétlenség azonosított károsultjai kárigényeiben soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére.

Az igénybejelentéseket szintén az m1baleset@pest.police.hu elektronikus címre várják.

Kapcsolódó tartalom

A tömegbaleset szombaton 14 óra 30 perc körül az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 26+600-as kilométerszelvényben történt, Herceghalom térségében. A balesetben 41 jármű volt érintett.

A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember megsérült, közülük ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben – olvasható a rendőrség honlapján. 

Ajánljuk még