Aktuális

Ötös lottó: 26 új milliomosa van az országnak

Elindult a közönségszavazás a Highlights of Hungary idei jelöltjeire

Elindult a közönségszavazás a Highlights of Hungary jelöltjeire; március 29-én derül ki, ki kapja az elismerést – közölte a Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Highlights Of Hungary az MTI-vel pénteken.

Mint írták, ebben az évben is lehetősége van a közönségnek arra, hogy kétmillió forinthoz juttasson egy olyan kezdeményezést az ötvenből, melyet a Highlights of Hungary nagykövetei válogattak össze.

A Mathias Corvinus Collegium kiemelt partnerségével megvalósuló Highlights of Hungary hagyományosan kategóriák nélkül zajló seregszemle, ahol az egész Kárpát-medencéből gyűjtik az inspiráló és szerethető történeteket. Minden évben vannak jelöltek a tudomány, a kultúra, a sport és a civil szféra területéről. A jelöltek soráról a Highlights of Hungary által felkért „nagykövetek” döntenek, a közönségnek pedig lehetősége van arra, hogy szavazatával támogassa a számára legkedvesebb kezdeményezést.

Ebben az évben az 50 jelölt közül a legtöbb szavazatot begyűjtő kapja a kétmillió forinttal járó Highlights of Hungary elismerést.

A jelöltek teljes listája ide kattintva érthető el. 

Ajánljuk még