Aktuális

Összeomlott és mindenkit kidobott a Facebook

Szexuális visszaélés egy hajdúsági általános iskolában is

| Szerző: hirado.hu
Szülői bejelentés szerint egy hajdúsági általános iskola pedagógusa a saját diákjával létesített testi kapcsolatot.

 

Egy hajdúsági általános iskola pedagógusa a tizenöt éves szeretőjével dicsekvő B. Zsolthoz hasonlóan testi kapcsolatot létesített egy kiskorú gyermekkel, aki ráadásul a saját tanítványa. Az illetékes tankerület azt követően, hogy tudomásukra jutott az ügy, azonnal rendőrségi feljelentést tett. A büntetőeljárás iratai már az ügyészségnél vannak – értesült a Magyar Nemzet.

A napilap szerint a Berettyóújfalui Tankerületi Központ közölte: tavaly tavasszal érkezett hozzájuk szülői bejelentés arról, hogy a fenntartásuk alá tartozó általános iskola pedagógusa abúzust követhetett el egy kiskorú diák ellen. Mint írták, a jelzést követően azonnal mentesítették a pedagógust a munkavégzési kötelezettsége alól, és a rendőrségi feljelentést is megtették. A tankerület vezetőjének beszámolója szerint a rendőrség a kivizsgálást lezárta, és egy hónapja átadta az ügyet az ügyészségnek.

A Magyar Nemzet megkereste a nyomozást felügyelő Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészséget is, és azt a választ kapta, hogy a Püspökladányi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán nyomozás van folyamatban, és egy személyt szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanújával hallgattak ki gyanúsítottként.

Hozzátették: a gyanúsítottal szemben nem rendeltek el kényszerintézkedést, vagyis szabadlábon védekezik. A lap úgy tudja: tavaly egy nyolcadikos diák szülei tettek bejelentést arról, hogy gyermeküket az intézmény egyik pedagógusa elcsábította, és több alkalommal a késő délutáni órákban kettesben találkozott vele. A szülők elmondása alapján a pedagógus testi kapcsolatba is lépett a gyerekkel, tettét pedig nem is tagadta – olvasható a Magyar Nemzetben.

Nem ez az egyetlen pedofil botrány, ami jelenleg borzolja a kedélyeket, hiszen egy békési általános iskola történelemtanáráról is kiderült: szexuálisan bántalmazott egy 13 éves kislányt. Az esetet a lány apja jelentette a rendőrségen, de a lány vallomásából az is kiderült, hogy az apja is megerőszakolta. Mindkét férfit letartóztatták.

Ugyancsak pedofília gyanújával tartóztatta le a rendőrség Kovács Gábort, az LMP egykori nagyatádi politikusát, aki egy 14 év alatti kisfiúval fajtalankodhatott.

Budapesten is kirobbant egy pedofil botrány, miután a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára egy videóban bevallotta, hogy egy tizenötéves fiút „tart szeretőként”. Időközben kiderült az is, hogy a férfi azt állította, hajtanak rá a 14 évesek, valamint egészen bizarr történetek is előkerültek róla.

Az is napvilágot látott, hogy teljesen elkötelezett LMBTQ-aktivista, és minden bizonnyal ezért a PDSZ, a Soros György által finanszírozott TASZ és a Helsinki Bizottság sem ítélte el még eddig a cselekedetét.

A pedagógiai asszisztens rendszeres résztvevője volt a Pride-felvonulásoknak és több baloldali politikussal is összefüggésbe hozható.

A Pikó András által vezetett józsefvárosi önkormányzat például egyértelműen nyitott a gyermekek felé irányuló szexuális propagandára, hiszen ezt feladatként bele is írták a kerület programjába: „A tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvény óta gyakorlatilag ellehetetlenült az ifjúsági felvilágosító- és érzékenyítő tevékenység, az új jogi kereteken belül meg kell találni annak lehetőségét, hogy folytatni lehessen az ifjúság körében a felvilágosító- és érzékenyítőprogramokat” – olvasható a Pikó András vezette Józsefváros 2028-ig szóló esélyegyenlőségi programjában.

Kapcsolódó tartalom

A józsefvárosi program az elérendő célok között említi, hogy LMBTQ-személyekről nevezzenek el közterületeket.

Pikó programja szerint a kerület korábbi, fideszes vezetése által elfogadott esélyegyenlőségi programban „nehezen magyarázható módon” nem esett szó az LMBTQ-kisebbségről, a jelenlegi önkormányzat már radikálisan más szemlélettel közelít a szexuális másság kérdéséhez.

Kapcsolódó tartalom

Az is olvasható a programban, hogy „a tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvény óta gyakorlatilag ellehetetlenült az ifjúsági felvilágosító- és érzékenyítőtevékenység”, de – mint írták – „meg kell találni annak lehetőségét, hogy folytatni lehessen az ifjúság körében a felvilágosító- és érzékenyítőprogramokat”.

Ajánljuk még