Baleset

Hármas karambol az M3-ason, egy embert a tűzoltók szabadítottak ki

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bűnügyi akcióba kezdett a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség az egyik határátkelőnél

Az ártándi határátkelőnél, a magyar-román határon összehangolt akciót hajt végre a nyomozó ügyészség, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség több egysége kedd este – tudatták a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) kedd esti közleményében.

A nyomozást folytató Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség által szervezett bűnügyi akcióban az ártándi közúti határátkelőhelyen a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Hajdú-Bihar-, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi és közterületi támogató alosztályai vesznek részt – közölte a KNYF.

Az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzése után, várhatóan szerdán adnak.

„Az ártándi határátkelőhelyen folyamatban lévő eljárási cselekmények miatti esetleges kellemetlenségekért az átkelők megértését és türelmét kérjünk” – áll a közleményben.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. A képen: egy belépő gépjármű utasait ellenőrzik a rendőrök a hegyeshalmi határátkelőnél 2020. szeptember 5-én. (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

 

Ajánljuk még