Aktuális

Közel egymilliót hozott a sok öttalálatos a hatos lottón

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kocsis Máté: Elkerülhetetlen a gyermekvédelmi törvény szigorítása

Vérlázító és bicskanyitogató, amit az óbudai pedagógiai asszisztens tett – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kocsis Máté hangsúlyozta: meg kell védeni a gyermekeket az erőszakos propagandától és az elkövetőktől, ezért a gyermekvédelmi törvény szigorítására van szükség. A botrány a múlt héten robbant ki, amikor a budapesti Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógiai asszisztense egy internetre feltöltött videóban azzal dicsekedett, hogy szexuális kapcsolatban áll egy 15 éves fiúval – hangzott el az M1 Híradóban.

Sokkoló részletességgel ecsetelte szexuális kalandjait a csaknem 40 éves pedagógiai asszisztens, és azzal dicsekedett, hogy szexuális kapcsolata van egy 15 éves fiúval. Bite Zsolt saját maga töltött fel több videót is az internetre, amelyek komoly felháborodást okoztak.

A férfiról – aki LMBTQ-aktivistaként is tevékenykedik – azóta kiderült, hogy engedély nélkül tarthatott felvilágosító órákat is alsó tagozatos diákoknak az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatról.

Kapcsolódó tartalom

A pedagógiai asszisztens szándékosan provokált – állítja Varga Miklós, akit rendkívül felháborít az ügy. A Máté Péter-díjas énekes szerint az LMBTQ érzékenyítésnek véget kell vetni, a magyar gyermekvédelmi törvénnyel szembeni harcot pedig ha kell, újra meg kell vívni Brüsszelben.

„Kicsit kezd abból elegem lenni, hogy az Európai Bizottság részéről szinte már heterofób támadják ezt a gyermekvédelmi törvényt, aminek csak a lényegét nem akarják észrevenni, hogy itt a gyermekeinket védjük. Itt van a lényege, hogy aztán ezen belül a különböző alpontok hogyan alakulnak, arról lehet beszélgetni, de itt alapvetően a gyermekeink védelméről van szó” – mondta Varga Miklós Máté Péter-díjas énekes, színművész.

Bite Zsolt fiatalok fiúkkal folytatott szexuális tartalmú beszélgetéseiről a Pestisrácok szerint már 2018-ban is készült felvétel, de mégsem indult ellene eljárás. Legutóbbi munkahelyén, a tanártüntetések egyik központjaként számon tartott Krúdy Gyula iskolában ráadásul tudhattak a férfi kétes ügyeiről. Egyik korábbi bejegyzésében ugyanis arról panaszkodik, hogy raportra hívták. De annak nem lett következménye,

a tankerület csak most, a botrány kirobbanása után szüntette meg munkaviszonyát. A férfi ellen azóta már nyomozás indult. Közben elbocsájtották a tankerület vezetőjét is, mert kapott jelentést a pedagógiai asszisztensről, mégis tovább alkalmazták.

Kapcsolódó tartalom

A gyermekek nevelése kizárólag a szülők joga. Minden eszközzel meg kell őket védeni az aberrált propagandáktól – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kocsis Máté hangsúlyozta: a napvilágot látott pedofil bűncselekményekkel szemben szigorú fellépésre van szükség.

„Az ügy vérlázító, bicskanyitogató és megoldás után kiált. Most ezt a megoldás keresni kell, ez nem a korábbi gyermekvédelmi törvény kritikája, lehet úgy hívni, hogy az bővül, módosul. Inkább azt mondanám, világosan látszik, hogy további szigorításra van szükség, mert egyetlen célunk van, hogy megvédjük a gyermekeket az erőszakos LMBTQ propagandáktól” – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Ami történt az pedofília, beteges és gyomorforgató”ezt már a Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta a szombati kormányinfón. Gulyás Gergely közölte: már el is kezdődött a gyermekvédelmi szabályok áttekintése.

„A hatóságokat a belügyminiszter utasította, hogy minden ilyen esetben gyors, átfogó, teljes körű, alapos vizsgálatot folytassanak le, a jogi és büntetőjogi szabályozás áttekintése, illetve a gyermekvédelmi szabályok megszigorítása pedig a kormány, illetve a kormánypárti frakciók feladata” – mondta Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

Tavaly az országgyűlési választásokkal egy időben tartották a gyermekvédelmi népszavazást. Csaknem 3,5 millióan mondtak nemet arra, hogy kiskorú gyermekeknek a szülők hozzájárulása nélkül tartsanak szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Ajánljuk még