Aktuális

Ellenőrizze szelvényét! Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Nem tűnik bűnbánónak a fiúszeretőjével hencegő tanár

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: Híradó
Szóra sem méltatta a 15 éves diákkal szexelő férfi tanára, LMBTQ-aktivista azt a kérdést, mely szerint megbánta-e, hogy 15 éves fiúgyermekkel tart szexuális kapcsolatot.

A jelek szerint nem tűnik bűnbánónak az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedofil botrányba keveredett LMBTQ-aktivista tanára, hiszen szóra sem méltatta azt a kérdést, mely szerint megbánta-e, hogy 15 éves fiúgyermekkel tart szexuális kapcsolatot.

Kapcsolódó tartalom

Ismeretes: a pedagógus egy nyilvános videóban dicsekedett azzal, hogy 15 éves diák a szeretője, ami szerinte rendben van, mert a fiú már elmúlt 14 éves. Ezután több videóban taglalta provokatív módon, 14 éven aluli gyerekek képeit is kiposztolva, a genderlobbi és az LMBTQ szokásos ideológiáját. Ő maga számolt be több alkalommal is nyilvánosan arról, hogy diákok, kiskorúak, sőt gyerek körében is terjeszti nézeteit.

A rendőrség feltételezhetően pedofília gyanúja miatt házkutatást tartott a lakásán, ahol több adathordozót is lefoglaltak.

 

Az utcán sötét napszemüvegben, baseballsapkában közlekedő 15 éves diákkal szexelő férfi tanárt megtalálta a Metropol újságírója, és a következőket kérdezte tőle:

  • Megbánta már, hogy egy 15 éves diákkal létesített szexuális kapcsolatot?
  • Mit fog találni a rendőrség az önnél lefoglalt adathordozókon?
  • Bocsánatkérésen elgondolkodott?
  • Látva az országos felháborodást, megbánta-e már mindazt, ami történt?

A férfi azonban semmit sem válaszolt, s otthagyta az újságírót.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még