Aktuális

Csak az imák segíthetnek a gyógyíthatatlan sportlegendán

48 perc: Most, amikor megtörtént dokumentáltan az eset, mit csinál a baloldali mainstream sajtó és politikusok? Hallgatnak, kussolnak!

| Szerző: hirado.hu
„Amiről beszélünk egy évtizede, az igaz, ez a tendencia a pedofília irányába mutat”– hangzott el a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsorban, amelyben szóba került a fiúszeretőt tartó pedagógiai asszisztens ügye is, aki egy videóban azzal kérkedett, hogy neki van egy 15 éves diákszeretője. A 48 perc legújabb adásában Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója, Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője és Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója értelmezte a közélet legfontosabb híreit.

Lánczi Tamás, a műsor vezetője vendégeitől először azt kérdezte, mit éreztek akkor, amikor hallottak a fiúszeretőt tartó pedagógiai asszisztens ügyéről.

Törcsi Péter erre úgy reagált, hogy azon túl, hogy „az ember vére felforr, most nem tudnám illusztrálni azokat a gondolatokat, amik megfogalmazódtak bennem, mert nem tűrné el a képernyő”.

„De ami még jobban felháborított, hogy erről mi a konzervatív polgári közösségen belül több mint egy évtizede beszélünk, hogy

az LMBTQ és a gender-lobbinak a következő lépcsőfoka a pedofília lesz, és be fognak menni az oktatási intézményekbe, és a leginkább kitett korosztályt, a fiatalokat fogják megpróbálni megfertőzni, kihasználni.

A progresszív magyar sajtónak és baloldali pártoknak pedig erre az volt a reakciójuk, hogy ez egy hülyeség, hiszti, álprobléma, homofóbok vagyunk, transzfóbok vagyunk, kirekesztőek vagyunk” – mutatott rá Törcsi Péter.

Kapcsolódó tartalom

Majd hozzátette, hogy most pedig megtörtént dokumentáltan ez az eset, és mit csinál a baloldali mainstream sajtó és politikusok? Hallgatnak, kussolnak. Egy szót sem szólnak az egészről, még csak egy félszavas felháborodást sem lehet hallani tőlük, hogy amiről beszélünk egy évtizede, az igaz, ez a tendencia a pedofília irányába mutat – fogalmazott Törcsi Péter.

Az LMBTQ és a genderlobbi mozgása ezeknek a beteg lelkű emberekkel összefügg. Az ügyben érintett Bite Zsolt pedig erre annyit mondott, hogy majd az Open Society által finanszírozott NGO-hálózat fogja őt megvédeni – egészítette ki.

Lánczi Tamás elmondta, hogy Bite Zsolt megfenyegetett mindenkit, hogy aki őt bántja vagy pedofilnak nevezi, azt majd ezek az érintett Soros-szervezetek előveszik.

Kapcsolódó tartalom

A társadalom megfélemlítéséről van szó?

Nem lehet, hogy ezektől a szervezetektől, ezeknek az erejétől féltek azok a pedagógusok és szülők, akik ezt nem merték szóvá tenni?” – tette fel a kérdést a műsorvezető.

Horváth József szerint ennek az ügynek a legnagyobb tanúsága az, hogy – azon kívül, hogy szülőként az embert elborzasztja, és mélyen fel is háborodunk – a félelem az mekkora úr lett mára, és olyan mélyen be tud ivódni akár egy tantestületbe, egy munkahelyi közösségbe, hogy nem mernek szólni.

„Félnek attól, hogy kiközösítik, félnek attól, hogy virtuálisan meg fogják kövezni őket, félnek attól, hogy maradinak, mucsai bunkónak fogják őket titulálni”

– fogalmazott a biztonságpolitikai szakértő.

Kapcsolódó tartalom

Horváth József szerint a szóba került nyugati szervezetek Soros pénzén ilyen fajta módon nyújtanak támogatást ezeknek az embereknek. Ezáltal pedig a társadalom szöveteinek a fellazítására, felforgatására törekszenek.

Ezzel szembe, ha hagyjuk azt, hogy ez a félelme eluralkodjon az emberekben, hogy „nem szólok, nem lépek fel ellene, nem merek kimenni az utcára” – itt jön képbe a hetekben történt antifa-támadás is –, akkor már a társadalom megfélemlítéséről van szó

– fejtette ki véleményét Horváth József.

Ebből a szempontból pedig nagyon veszélyes, és ez ellen nagyon határozottan felé kell lépni – hangsúlyozta.

Kiszelly Zoltán ehhez a műsor végén hozzátette, hogy mindvégig igaza volt a kormánynak: külföldről támogatott szervezet, érzékenyítés nevű propaganda van, ezekre oda kell figyelni.

Igaza volt azoknak, akik a gyermekvédelmi népszavazáson részt vettek, és kifejezték a véleményüket. El a kezekkel a gyerekeinktől! – mondta Kiszelly Zoltán.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még