Aktuális

Letartóztatták a népszerű sorozatsztárt

Magyarországon lehet a legszigorúbb gyermekvédelmi törvény

Nyugat-Európában nem látni a magyarországihoz hasonló határozott állami fellépést a gyermekvédelem ügyében, pedig társadalmi feszültséget okozó problémáról van szó – erről beszélt az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója az M1-en. Tóth Erik kiemelte: az óbudai pedagógiai asszisztens szexuális botránya egyértelművé teszi, hogy a Soros György-féle civil szervezetek buzdítása az érzékenyítése már az iskolákban is érezteti hatását.

 

A pedofíliára nincs bocsánat, a gyermekeket minden áron meg kell védeni – hangsúlyozta Orbán Viktor évértékelőjén. A kormányfő arra hívta fel a figyelmet, hogy a genderpropaganda a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély, ami ellen fellépni csak összefogással lehet.

Kapcsolódó tartalom

A Pesti Srácok rántotta le a leplet arról, hogy az egyik óbudai iskola pedagógiai asszisztense az interneten kérkedik azzal, hogy 40 évesen egy 15 éves fiúval van szexuális kapcsolata.

Az LMBTQ-aktivista videójában arról győzködte a közönségét, hogy ez teljesen normális. Majd megfenyegette azokat, akik ezzel nem értenek egyet. Többször is kijelentette, hogy őt olyan NGO-k védelmezik, mint a Soros-szervezetek közé sorolt TASZ vagy a Helsinki Bizottság.

„Engem ingyen képviselnek, és akár még az Európa Palamentig is képesek elmenni, addig nektek a gatyátok rá fog menni az összes perre” – mondta.

Kapcsolódó tartalom

Kiderült az is, hogy a férfi – a szülők tudta nélkül – a gyermekek fotóit is közzétette az interneten. A Metropol azt írta: a bejegyzésben a nyolcadikos, vagyis a 13-14 éves gyerekeket angol szóval a szövetségeseinek nevezte a férfi, aki azt írta: „Van közöttük néhány öntudatra ébredő LMBTQ-tag, transz, nem bináris és biszexuális, akikkel rendszeresen beszélgetek.”

A férfit – aki alsó tagozatos diákokat is igyekezett érzékenyíteni a homoszexualitás iránt – végül elbocsátották a munkahelyéről. A rendőrség pedig ismeretlen tettes ellen nyomozást indított, pedofília gyanújával.

Kapcsolódó tartalom

Miközben a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott, magukat civilnek mondó szervezetek folyamatosan érzékenyítésre buzdítanak, köztük tanárokat is, Nyugat-Európában mégsem látni a magyarországihoz hasonló határozott állami fellépést a genderpropagandával szemben, aminek hatása az iskolákban is megmutatkozik – hívta fel a figyelmet erre az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója, Tóth Erik.

Az óbudai iskola pedagógiai asszisztense, aki az interneten kérkedett azzal, hogy 40 évesen egy 15 éves fiúval van szexuális kapcsolata.

„Az biztos, hogy miután propagálják ezeket a képzéseket, illetve propagálják ezt a fajta világszemléletet, így egyértelmű összefüggés mutatható ki aközött, hogy megszületnek ezek a kiadványok, felbuzdítják ezeket az embereket, illetve tanárokat, hogy vállalják fel, mondjuk úgy, hogy más, különleges nemi identitásukat, majd ők ezt felvállalván mit tesznek? Kiskorú gyermekeket környékeznek meg, hozzáteszem – nem mintha ez mentő körülmény lenne, illetve súlyosbító körülmény – a szülők, illetve adott esetben a közoktatási intézmény tudta nélkül” – mondta Tóth Erik.

A botrányos óbudai eset hatására számos civil szervezet fogott össze azt szorgalmazva, hogy a jogalkotók vizsgálják felül a 2021 nyarán elfogadott gyermekvédelmi törvényt és szigorítsák a büntető törvénykönyvet annak érdekében, hogy a gyermekek a legnagyobb biztonságban legyenek.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képünk illusztráció.

Ajánljuk még