Legfrissebb

Frontálisan ütközött két autó, meghalt az egyik sofőr

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nyolcadikos gyerekekről is posztolt képet a diákkal szexelő pedagógiai asszisztens

A gyerekekről is posztolt képet az az iskolai asszisztens, aki az elmúlt napokban több videóban is elismerte, hogy egy 15 éves fiúval folytat szexuális kapcsolatot. A képeket a Metropol szerint a szülők beleegyezése nélkül tette közzé, majd azt is megjegyezte, hogy „a homo- és transzfób szülők nem is egyeztek volna bele.” A férfinál pénteken házkutatást tartottak.

 

Gyerekek kisebb csoportokban és az elmúlt napokban pedofilbotrány gyanújába keveredett iskolai asszisztens különböző kézjeleket mutatva – ez látható azokon a fotókon, amelyeket a Metropol közölt hétfőn.

Kapcsolódó tartalom

A lap szerint a képeket a férfi osztotta meg a közösségi médiában egy zárt csoportban.

Gyerekek fotóit is kiposztolta az iskolai asszisztens – írta a Metropol. A pedagógiai asszisztens a képek közzététele után a közösségi oldalon panaszkodott, hogy a fotók miatt raportra hívták az iskolában.

A bejegyzésben a nyolcadikos, vagyis a 13-14 éves gyerekeket angol szóval a szövetségeseinek nevezte, a férfi azt írta:

Van közöttük néhány öntudatra ébredő LMBTQ-tag, transz, nembináris és biszexuális, akikkel rendszeresen beszélgetek.

A Metropol szerint ezután egy kommentelő figyelmeztette a férfit, hogy a gyerekek fotóinak megosztásához a szülők beleegyezése is kellett volna, amire a férfi cinikusan úgy reagált: „Fantasztikus a jog, hiszen a transz, nembináris, biszexuális gyerek homo- vagy transzfób szülője rendelkezhet úgy a gyereke helyett, hogy nem egyezik bele a közzétételbe.”

A botrány néhány napja robbant ki, miután kiderült: a férfi videóiban arról beszélt, hogy csaknem 40 évesen egy 15 éves fiúval létesített szexuális kapcsolatot.

Más videókban pedig arról győzködte a közönségét, hogy ez teljesen normális.

Többször is kijelentette, hogy őt olyan NGO-k védelmezik, mint a Soros-szervezetek közé sorolt TASZ vagy a Helsinki Bizottság.

Amíg ők engem ingyen képviselnek, és akár még az Európai Parlamentig is képesek elmenni, addig nektek a gatyátok rá fog menni az összes perre, előre szólok” – mondta.

Kapcsolódó tartalom

A férfinál a napokban házkutatást tartottak. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az M1-nek megerősítette: a hatóság gyermekpornográfia gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen, és a gyerekekkel kapcsolatos szexuális visszaélés lehetőségét is vizsgálják.

Nincs bocsánat a pedofíliára” – hangsúlyozta a miniszterelnök szombati évértékelőjén. A kormányfő azt mondta: a jogszabályok megvannak, és újak is lesznek, de ahhoz, hogy a gyermekeket meg lehessen védeni, összefogásra van szükség.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még