Rendkívüli

Robbanás történt Clevelandben, halott és sérültek is vannak

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

13 éves lányt ronthatott meg egy Békés vármegyei történelemtanár

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy tizenhárom éves lányt ronthatott meg egy történelemtanár Békés vármegyében – erről írt a Pesti Srácok. A portál szerint a tanár fizethetett is a kislány nevelőapjának, aki a gyanú szerint maga ajánlotta fel neki a nevelt lányát. Először csak a tanárt vitték el a rendőrök, később vették őrizetbe a nevelőapát is.

 

Egy Békés vármegyei általános iskola történelemtanárát azzal gyanúsítják, hogy megrontott egy 13 éves kislányt – írja a Pestisracok.hu. Minderről az iskola egyik tanulójának rokona beszélt a lapnak. A portál szerint a 13 éves gyereket a nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak. A lap megkereste a rendőrséget és az illetékes főügyészséget is. Azt a választ kapták, hogy

az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

Kapcsolódó tartalom

A lap informátora szerint a kislány évek óta a nevelőapjával él a békési faluban. A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak, és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket – olvasható Pestisrácok.hu-n. A lap egy másik informátora az állítja, hogy a nevelőapa az egész települést megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. Például gyakori szokása volt, hogy női ruhában járkált a faluban. A helyiek úgy tudják, hogy a tanár pénzt is adott a gyermekkel való együttlétért – áll a cikkben.

A portál olvasója azt mondta, régről ismeri a letartóztatott pedagógust, aki korábban Orosházán tanított és kiváló történelemtanárnak tartották. Ugyanakkor az utóbbi években egyre zűrösebb életet élt, és felesége is elhagyta. A portál forrása szerint a tanár eltávolítását már az orosházi iskolából is a gyermekek védelmében kezdeményezték.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még