Aktuális

Letartóztatták a népszerű sorozatsztárt

Újabb pedofil botrány: 13 éves kislányt ronthatott meg egy tanár

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Azzal gyanúsítják az egyik Békés vármegyei általános iskola tanárát, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, akit ráadásul a női ruhába öltözködő nevelőapja kínálhatta fel – értesült a PestiSrácok. A portál megkereste a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, valamint az illetékes főügyészséget is. A lap úgy tudja, hogy az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. február 3-án szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett egy (…), de korábban (…) dolgozó, és egy (…) lakhelyű, jelenleg (…) élő férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint mindketten az utóbbi férfi 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális cselekményt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindkettőjük letartóztatását. A nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad” – írta a PestiSrácok megkeresésére reagálva a Békés Vármegyei RFK.

A vármegye főügyészsége pedig azt közölte, hogy indítványukra a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 2023. február 5. és 6. napján mindkét férfi letartóztatását rendelte el, egy hónapi időtartamra.

A települések nevét a megrontott gyermek védelmében a portál nem közölte.

Kapcsolódó tartalom

A fiúszeretőt tartó pedagógus ügyéből kifolyólag írt a PS egyik olvasója, és megkérdezte, van-e arról tudomásuk az újságíróknak, hogy Békés vármegyében is lebukott egy pedofil tanár, akit őrizetbe is vettek a rendőrök.

Az újságírók informátora meg is nevezte a települést, majd miután beszélt a PS munkatársaival, kiderült, komoly rálátása van az ügyre. Rokona gyermekei is ebbe az iskolába járnak.

Az áldozat egy 13 éves kislány, akit az édesanyja a volt párjánál hagyott, évek óta a nevelőapával élt a gyermek.

A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak, és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket, majd nemrég pénzért, testi örömök kiélésére adta át a pedofil hajlamú történelemtanárnak.

Kapcsolódó tartalom

A PS egyik másik helyi forrása, aki mint kiderült, személyesen ismeri az ominózus tanárt, további gyomorforgató részleteket árult el. Úgy tudja, a nevelőapa identitászavaros, extrém szexuális aberrációi vannak. Korábban egy idős nővel is élt együtt, aztán megismerkedett a volt párjával, aki már magával hozott egy gyermeket a kapcsolatba, majd amikor megromlott a viszonyuk, a nő a kislányt is hátrahagyva lépett le. A férfi évek óta „nevelte” a gyermeket úgy, hogy az egész falut megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. A PS szerint gyakori szokása volt például, hogy női ruhában járkált a faluban.

Azt senki sem tudta megmondani, hogy miként derülhetett fény a történelemtanár pedofil hajlamára, vagyis honnan tudhatta a nevelőapa, hogy ha felkínálja a tanárnak a gyermeket, az kapva kap a lehetőségen, és nem jelenti fel azonnal.

A PS szerint a helyiek úgy tudják, N. pénzt is adott a gyermekkel való együttlétért.

Kapcsolódó tartalom

A lap szerint először csak a tanárt vitték el a rendőrök, később vették őrizetbe a nevelőapát is. A lap forrása szerint a tanár a kihallgatása során számolt be arról, hogy a nevelőapa kínálta fel neki a kislányt, a 13 éves kiskamasz gyermek pedig beleegyező magatartást mutatott, sőt azt mondta, nem új számára a kérés. Ezen a ponton merült fel, hogy a nevelőapa is érintett lehet az abúzusban.

Ezt a verziót alátámasztani látszik, hogy két férfit tartóztattak le, akik a rendőrség megalapozott gyanúja szerint kiskorú sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. A portál informátora azt mondta, régről ismeri a letartóztatott pedagógust, az utóbbi években egyre zűrösebb életet élt, felesége is elhagyta. A PS forrása szerint már korábbi munkahelyeiről is a gyermekek védelme érdekében kezdeményezték az eltávolítását, arról ugyanakkor nincs tudomásuk, hogy új munkahelyén tudtak volna a kétes előéletéről.

Fiatalkorában csendes, szolid, nagyon okos ember volt, de zárkózott, és mindig volt benne valami furcsa. Ez, ami történt, azonban teljesen letaglózott. Soha nem néztem volna ki belőle” – olvasható a PestiSrácokban.

Kiemelt kép: illusztráció

 

Ajánljuk még