Aktuális

Sulyok Tamás: A köztársaságielnök-jelölést tisztelettel megköszönöm, a jelöltséget elfogadom

Jó viszonyt ápolhat a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársával a 15 éves diákjával szexelő tanár

| Szerző: hirado.hu
A fiatal fiúkat elcsábító, az egyik 15 éves diákjával szexelő férfi tanár láthatóan jóban van Léderer Andrással, a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársával. A pedagógus akár emiatt is állíthatta, hogy ingyen és szívesen képviseli őt a Soros-szervezet. A férfi több, melegfelvonuláson készített videójában is feltűnik Léderer, aki interjút is adott neki.

Az Origo beszámolója szerint a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógusáról múlt hétfőn derült ki, hogy egy videóban azzal kérkedett: egy 15 éves fiú diák a szeretője. Egy másik felvételen arról is beszélt, hogy „hajtanak rá a 14 évesek”. A videóiban kifejtette:

nem követ el törvénytelenséget, ha 14 éven felüliekkel kezd viszonyt.

Kapcsolódó tartalom

Ahogy az lenni szokott, a liberális aktivisták esetében: a jogait hangsúlyozta, azonban a pedagógusként felmerülő kötelezettségeiről – a gyermekek jólétének és fejlődésének biztosítása – már hallgatott. Sőt, a közösségi médiában felnőtteknek szánt erotikus videóihoz diákok is hozzáférhettek. A tanárról egészen bizarr történetek is előkerültek, ezek közül talán az volt a legenyhébb, amikor azzal dicsekedett, hogy mintegy „b*zi Toldi Miklósként” állította meg a Nagykörút forgalmát.

Miközben a Helsinki Bizottság igyekezett elhatárolódni a tanártól (vagy legalábbis úgy tett), vannak erősen arra utaló jelek, hogy a pedagógusnak közvetlen és igen jó kapcsolata lehet a Soros-szervezettel. Erről tanúskodik az egyik Youtube-csatornájára feltöltött videó, amelyen a 2009-es budapesti melegfelvonulást örökítette meg.

                                                                                                                             

A videón 5:47-tól látható egy interjú Léderer Andrással, aki jelenleg a Helsinki főmunkatársa. A Soros-aktivista láthatóan kötetlenül beszélget a pedagógussal, és úgy tűnik, elég jólis  ismerik egymást.

Kapcsolódó tartalom

Léderer ebben az időszakban még SZDSZ-es politikusként volt jelen a közéletben. 2002-ben lépett be a liberális pártba, 2003-tól az SZDSZ Új Generáció ügyvivője, alelnöke, majd elnöke. Ez a liberális politikai alakulat ifjúsági szervezete volt. A párt lebőgése a 2009-es európai parlamenti választásokon szétverte az SZDSZ Új Generációt is, így előbb onnan, majd a pártból is távozott. 2015 őszén csatlakozott a Helsinki Bizottság menekültügyi programjához – olvasható a Soros-szervezet honlapján található bemutatkozásában.

Mint az Origo megírta, a tanár múlt vasárnap töltötte fel a TikTok-ra azt a videót, amelyen tényként állította, hogy egy 15 éves fiú diákkal van szexuális kapcsolata, és arról győzködte a közönségét, hogy mindez teljesen normális.

A pedagógus a Pride-on/Forrás: Mediaworks Hírcentrum

Más videóiból az is kiderült, hogy engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak, de nyilvánosságra került az is, hogy a tanár öngyilkosságra buzdító videót tett közzé a közösségimédia-oldalán, ráadásul a felvételt gyermekek is láthatták.

A tanárt szexuális visszaélés gyanújával és kiskorú veszélyeztetése miatt is feljelentették, ellene a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyermekpornográfia gyanújával indított nyomozást. A Magyar Nemzet szerint pénteken reggel kiszállt a rendőrség a tanár lakására, ahol házkutatást tartottak, és ott különböző adathordozókat foglaltak le.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még