Aktuális

A magyarok is érezhették: földrengés volt Horvátországban

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Videón a hajsza: autós üldözés volt Budapesten

| Szerző: hirado.hu
Több kerületen át menekült egy sofőr a rendőrök elől Budapesten, az akciófilmbe illő jelenetekről felvétel is készült.

Kábítószer befolyása alatt próbált elmenekülni egy 26 éves sofőr a rendőrök elől Budapesten – tájékoztatott Facebook-oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A járőrök egy parkoló autó vezetőjét akarták igazoltatni, a sofőr azonban ellenállt az intézkedésnek és elhajtott. A rendőrök a XIII. kerületen át egészen Újpestig üldözték az autót.

A sofőr többszöri felszólítás ellenére sem állt meg, menekülés közben több piros lámpán is áthajtott, valamint a járdán haladó gyalogosokat is veszélyeztette; két embernek félre kellett ugrania a száguldozó kocsi elől.

A menekülő fiatalt végül egy szemből érkező civil autó ejtette csapdába egy szűk utcában. Miután a sofőr megállásra kényszerült, a rendőrök utolérték és elfogták.

Kapcsolódó tartalom

Az incidens során senki sem sérült meg.

A sofőrt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt. A hatóságok kiderítették, hogy a 26 éves sofőr kábítószertől befolyásolt állapotban vezetett, ezért járművezetés bódult állapotban vétség meglapozott gyanúja miatt is kihallgatták.

A férfi a beismerte a bűncselekmények elkövetését, de nem tett részletes vallomást. A rendőrök a nyomozás befejeztével az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó tartalom

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Facebook.com

Ajánljuk még