Aktuális

Lesodródott az útról egy autó Veszprém vármegyében: többen megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel szállították kórházba

48 perc: Barta-Vámos László, Szél Norbert, Dóka Imre, ifj. Lomnici Zoltán és Tóth Máté lesznek Lánczi Tamás vendégei

| Szerző: hirado.hu
Ma este is érdemes lesz követni az M1 és a hirado.hu közös hírháttérműsorát, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsort, melynek első felében Barta-Vámos László tűzoltó alezredes, a BM OKF (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) Tűzvédelmi Főosztály vezetője, Szél Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltó főhadnagya és Dóka Imre, a BM OKF helyettes szóvivője számol majd be a törökországi mentésről. A műsor második felében csatlakozik ifjabb Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője és Tóth Máté energiajogász, akikkel megtárgyalják a hét további fontos eseményeit.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetők a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.

A közbeszédet meghatározó magyarországi és nemzetközi események háttérinformációival jelentkezik újra Lánczi Tamás vendégeivel a megszokott időben, csütörtök esténként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n. A mindennapok belpolitikai, külpolitikai, geopolitikai és társadalmi-kulturális történéseit magyarázó műsor célja továbbra is változatlan: a tájékoztatás és a gondolatébresztés.

„48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás” csütörtökönként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n!

Ajánljuk még