Baleset

Meghalt egy strandoló, miközben egy repülőgép kényszerleszállást hajtott végre a tengerparton

Újabb botrányos felvételek kerültek elő a 15 éves fiúszeretőt tartó pedagógiai asszisztensről

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Újabb és újabb felvételek kerülnek elő arról a férfiról, aki az egyik fővárosi iskola dolgozójaként szexuális kapcsolatban volt egy diákkal, és ezzel nyíltan el is dicsekedett. A férfi azzal is kérkedett, hogy őt olyan szervezetek támogatják, mint a Helsinki Bizottság, az Amnesty International vagy a tanártüntetések egyik szervezője, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete – ez utóbbi érdekképviselete szerint azonban ők csak munkajogi kérdésekről egyeztettek a férfival.

 

Néhány napja a közösségi oldalán a diákjait rendszeresen LMBTQ-propagandával befolyásoló pedagógiai asszisztens még teljes nyíltsággal dicsekedett, hogy csaknem 40 évesen egy 15 fiúval folytat szexuális viszonyt.

A férfi már kapucnival a fején, napszemüvegben és maszkkal az arcát takarva közlekedik az utcán. A Metropol kérdezte őt, azonban inkább menekülőre fogta.

A pedagógus egy maga által készített korábbi provokatív videóban azzal dicsekedett, hogy tisztában van a törvényekkel, és amit tesz, az nem pedofília.

Kapcsolódó tartalom

Kijelentette, hogy őt, mint LMBTQ-aktivistát ingyen védelmezik olyan szervezetek, mint a TASZ, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, és bármikor kimenti őt a tanártüntetéseket szervező Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.

Az aktivistának saját, korhatáros YouTube-csatornája van, amely még jelenleg is elérhető – közli  összeállításában az Origo. A lap beszámolója szerint a 15 éves fiúval szexelő iskolai dolgozó undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjairól.

A férfi a Vadhajtások által megtalált újabb felvételen csak no name-nek nevezi a fiút, amiben egyebek mellett arról is beszél, hogy szerette a diák – idézet – „kis vékonyan izmos testét nézni.”

A lap azt is írja, a pedagógiai asszisztens szerint a kapcsolata azután torkollott vad orgiába, miután a fiú lelkileg össze volt törve és vigasztalásért hozzá fordult.

Az ügy kirobbanása után több szülőt is megszólaltatott az Origo.

Mint kiderült: a férfi múlt hét szerdán engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak, melynek keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt a kisdiákoknak.

„Beteges hajlamú gondolkodásra vall a gyermekvédelmi népszavazás négy kérdése és maga a törvény is.” Márki-Zay Péter még a tavalyi választási kampányban egy makói lakossági fórumra igyekezve az M1-nek azt mondta: szerinte nem létezik az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandája. A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje – aki később többször is aberráltnak nevezte a jobboldali választókat és a kormány tagjait is –, most hallgat az ügyről.

Lapít és hallgat a dollármédia is. Az Origo azt írja, hogy a 444.hu, az Átlátszó, a guruló dollárokkal kitömött EzaLényeg, a Hírklikk, a Magyar Hang, a Mérce, a Gyurcsány-közeli Nyugati fény és a Válasz Online szintén elhallgatja az óbudai LMBTQ-aktivista megrontási botrányát.

Kapcsolódó hírek

Régóta problémák voltak a 15 éves fiúszeretőt tartó pedagógiai asszisztenssel
Már régóta gond volt a kiskorú fiúval szexuális viszonyt folytató iskolai dolgozóval – ez derül ki az Origónak adott szülői beszámolókból. A 40 év körüli férfi egy videóban jelentette be büszkén, hogy 15 éves fiúszeretője van. A szülők dühösek. Az ügy kapcsán a közmédia kereste az RTL Magyarországot is, a csatorna ugyanis az esetről szóló riportjában javarészt azt hangsúlyozta, hogy az jogilag rendben van, etikailag kifogásolható. Az RTL azt válaszolta: „híradójuk pártatlan és kiegyensúlyozott, nem nyilvánít véleményt a benne szereplő események vagy személyek kapcsán."
Belföld
Tovább dagad a 15 éves fiúszeretőt tartó LMBTQ-aktivista botránya
Tovább gyűrűzik az egyik óbudai általános iskola pedagógiai asszisztensének botránya. A férfi pár napja közzétett videójában azt állította, hogy egy 15 éves fiúval folytat kapcsolatot, de ebben ő nem lát problémát. Azóta az is kiderült, hogy engedély nélkül tartott szexuális felvilágosító órát alsós diákoknak.
Belföld
Újra feltöltötte nagy botrányt kavaró videóját a 15 éves fiúszeretőt tartó pedagógiai asszisztens
Újabb videóval jelentkezett az a közel negyvenéves budapesti általános iskolában dolgozó férfi, aki egy nyilvános TikTok-videóban nemrég <a href="https://hirado.hu/belfold/cikk/2023/02/13/eltavolitottak-az-iskolabol-azt-a-ferfit-aki-azzal-buszkelkedett-hogy-15-eves-fiuszeretot-tart/" target="_blank" rel="noopener">azzal büszkélkedett</a>, hogy egy tizenöt éves fiúszeretőt tart, és ha valaki emiatt bármilyen hatóságnál feljelenti, akkor rágalmazási pert indít ellene. Az azóta kirúgott pedagógiai asszisztens újonnan feltöltött Instagram-videójában kiáll korábbi álláspontja mellett, és nem hajlandó önkritikát gyakorolni.
Belföld
Eltávolították az iskolából azt a férfit, aki azzal büszkélkedett, hogy 15 éves fiúszeretőt tart
Azzal büszkélkedett nyilvános TikTok-videójában egy közel negyvenéves budapesti általános iskolában dolgozó férfi, hogy egy tizenöt éves fiúszeretőt tart, és ha valaki emiatt bármilyen hatóságnál feljelenti, akkor rágalmazási pert indít, amiben olyan szervezetek fogják képviselni mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Most eltávolították az iskolából. Közben a Fidesz frakcióvezetője is reagált a pedagógustüntetéseket szervező „efebofil” férfi botrányára.
Belföld

Ajánljuk még