Aktuális

Lesodródott az útról egy autó Veszprém vármegyében: többen megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel szállították kórházba

Döbbenetesen obszcén, valóban korhatáros videóban dicsekszik az LMBTQ-aktivista pedagógus

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Döbbenetesen obszcén, valóban korhatáros videóban dicsekszik az LMBTQ-aktivista pedagógus zárt Youtube-csatornáján arról, hogyan elégítette ki őt egy tizenegyedik osztályos fiatal fiú. Erre a csatornára a pedagógus rendszeresen feltöltötte durva tartalmait. Homoszexuális élményeiről számol be arcpirító részletességgel. A tavalyi utolsó videóját saját bevallása szerint karácsonyi ajándéknak szánta, és azért töltötte fel a Youtube-ra, mert félt, hogy az abban elmondottak annyira úgymond kiverik a biztosítékot, hogy a TikTok letiltja és törli a fiókját. Egy szülő a Pesti Srácoknak elmondta: a saját gyermekétől tudta meg, hogy több gyerek követi az iskolában tevékenykedő pedagógus 18 éven felülieknek szóló videóit.

 

Ezekben a diákoknak az óbudai pedagógiai asszisztens részletesen elmagyarázza, hogy tudják megnézni, annak ellenére, hogy nem nagykorúak. Kiderült, hogy érzelmileg súlyosan labilis diákok is követték a gyalázatos videóit.

Kapcsolódó tartalom

Az óbudai pedagógiai asszisztensnek

saját, korhatáros youtube-csatornája van, amely még jelenleg is elérhető.

A Storytime néven elérhető videóban rendszeresen mesélt arról, milyen „isteni” érzés volt neki a fiú kielégítése, és – ezt gyomorforgatóan explicit módon fogalmazza meg – a testnedveikben való fekvés hosszabb ideig.

„Mert megérdemlitek”

Elmondása szerint szerette a fiú „kis, vékonyan izmos testét” nézni, és szeretett erre gondolva önkielégítést végezni. A fiút a videóban csak „no name-nek” nevezi. A tanár a videóban félmeztelenül mutogatja magát, elmondása szerint azért, mert ez jólesik neki.

Kapcsolódó tartalom

A videó ocsmány részletekkel van tele, és egy olyan éjszakát mesél el, amikor a fiúval ketten voltak a kollégiumi szobában. Elmondása szerint azután torkollott vad orgiába az este, miután

a fiú lelkileg össze volt törve, és vigasztalásért hozzá fordult.

A fiú befeküdt az ágyába, és Bite fizikailag is közeledett hozzá.

Elmesélte, hogy a Youtube-ra továbbra is feltölt videókat, és ha akarna, tudna egyórásakat is csinálni, de „általában a félórásak elegek szoktak lenni”.  Kifejti a videóban, hogy az elhangozottakat kapták tőle karácsonyi ajándéknak (közben integet a kamerába), „mert megérdemlitek, ha már egyszer itt maradtatok hatszázhuszon-valahányan a TikTok-fiókomon. És ne habozzatok feliratkozni, mert jönnek még hasonló tartalmak. Nem ígérem, hogy mind 18+-os lesz, lehet, hogy 16+-osra gyerekesítem”.

Az egyik legmegdöbbentőbb a videó végén, hogy – a férfi, aki a múlt hét szerdán még engedély nélkül alsós diákoknak tartó szexuális felvilágosító órát, melynek keretében kizárólag az egyneműek szexuális életéről mesélt nekik – nevetve mondja, hogy reméli kellemes érzéseket okozott ezzel az új videóval – közli az origo.hu.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánljuk még